Jeg har fått verdens beste bursdagsgave!


Jeg elsker denne årstiden. Høsten er helt klart min favoritt. Om det er fordi jeg er født da, eller om det bare er fordi jeg syns den er himla vakker? Vet ikke. Kanskje litt av begge delene.

Men fin er den! Og i det jeg gikk på butikken tidligere i dag med en nydelig sang på øret, begynte tankene å komme til meg… Nok en gang.

Jeg har det så fint nå ♥

Tross alt som har skjedd… Tross alle vonde minner, all kontakt jeg ikke ønsker og alle relasjonsbrudd jeg har hatt de siste årene, så har det kommet så vanvittig mye fint ut av det.

Jeg har blitt sterkere, jeg har lært å ta mine valg for meg og familien min. Jeg har lært å stå i tøffe kamper og aldri gitt opp.

I dag er jeg alene hjemme… Helt alene uten noen planer. Og for første gang på veldig lenge, så føler jeg meg ikke ensom selv om barna er borte og det ikke er noen andre her sammen med meg.

Det har nemlig gått opp for meg den siste uka, hvor mange som faktisk er der for meg.

At jeg har en hel drøss av mennesker som ser meg, som tar kontakt, og som plutselig kommer innom eller finner på ting for at jeg skal smile og ha det fint. Venner som lytter, venner som ler sammen med meg. Venner jeg kan tøyse med og venner jeg kan være dønn seriøse med.

Jeg har så fine mennesker rundt meg, som på hver sin måte lærer meg nye ting og gir meg så mye fint.

Takknemlighet, følelser, godhet, lykke.

Det er så mange ord som kommer opp når jeg tenker på dem. I dette innlegget vil jeg spesifikt ta med noen navn, fordi jeg vil at de skal vite hvor mye deres tilstedeværelse betyr. Denne uka med alenetid har de fylt opp med så mye fint. Og selv om bursdagen min ikke er før i morgen, så har de sørget for å få hele uka til å bli helt magisk!

Anja, Elisabeth, Weronica, Lena-Marie, Marie, Janne og Markus ♥

Takk for at dere, på hver deres måte gjør at jeg er så utrolig glad for alle valg jeg har tatt. Takk for at dere er der som et bevis på at ingenting av det jeg har gjort, har vært nytteløst eller dumt.

Jeg er så glad for at jeg for to år siden tok skrittet å flytte hit.

Jeg har fått verdens beste bursdagsgave.

En gjeng med VENNER (med store bokstaver) som ser meg for den jeg er. Som ikke dømmer meg, og som heier på meg. Som kommer innom en dag bare for å prate. Som overrasker meg med gaver, turer og så mange fine ting at jeg ikke klarer å sette ord på følelsene mine. Dere er over all forventning alle sammen. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått dere inn i livet mitt ♥

Jeg er så himla glad i dere!

Ps. Skulle egentlig klistra inn et stort bilde av ALLE dere fine mennesker i et og samme bilde men det har jeg dessverre ikke… Kanskje en dag?

Klem Hilde♥

Følg meg gjerne på snapchat(bedremeg)

Du finner meg også på facebook og instagram

2 kommentarer

  1. Bor kusinen din Anne-Brith langt ifra deg? Du er vel god venn med hun også? Kjekt at dere bor såpass nærmer at dere kan treffest av og til hvertfall:)

    1. Nei hun b or en halvtime fra meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *