Alene

Jeg går bort til vinduet. Uten at jeg merket det har regnet begynt å lave ned. Det sildrer vanndråper nedover glasset og utenfor flyr bladene rundt omkring.

Jeg snur meg og ser meg rundt, det er stille. De eneste lydene jeg hører er vinden som herjer utenfor. Jeg tar en dyp pust før jeg går tilbake til sofaen. Jeg fryser, så jeg kryper under pleddet.

Det føles rart. Det føles annerledes og ikke ha alt ansvaret. Jeg trenger ikke legge meg tidlig fordi jeg skal stå opp tidlig. Jeg må ikke sørge for at middagen er klar klokka fire, eller at mini må legges i rett tid for å unngå at han blir overtrøtt.

Jeg er alene.

I en uke til er det bare meg.

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mye tid for meg selv. Uten noen andre tilstede. Uten barna. Men nå er jeg det altså.

Alene.

Jeg syns det er vanskelig å ikke få dårlig samvittighet for å la være å gjøre noe. Å bare sitte i sofaen og se på serier en hel dag. Det føles helt absurd. Men jeg prøver å la meg selv nyte dette. På en måte jeg ikke har gjort før. Jeg går rundt her hjemme, finner på ting jeg vanligvis må gjøre innenfor de to timene jeg legger barna og til jeg må legge meg selv. Dette kan jeg nå bruke nesten hele dagen til.

Men, så blir det kjedelig… Å være alene.

bty

Det er bare to dager siden de dro, men jeg savner dem allerede.

Men jeg har bestemt meg. Jeg skal bruke tiden på MEG denne uka. Roe ned, kose meg i mitt eget hjem. Lage god mat, se på serier, drikke vin, kjøpe blomster, pynte og holde orden. Jeg skal ta ansiktsmasker og hårkurer. Jeg skal til frisøren, og jeg skal ha det gøy. Jeg skal sitte under pleddet og se regnet lave ned. Jeg skal ut å trene og jeg skal trene inne i stua. Jeg skal bruke all denne tiden på meg.

Fordi jeg kan det og fordi jeg tror jeg har veldig godt av det nå…

Og være litt alene ♥

Klem Hilde

Følg meg gjerne på snapchat(bedremeg)

Du finner meg også på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *