Du vet du begynner å bli gammel når dette står på ønskelista

Nå er det ikke lenge igjen… Det er bare en liten høstferie unna den datoen hvor jeg så verdens lys for første gang.

Bursdagen min.

I år forventer jeg ikke annet enn et lite kort fra de små. De har nemlig lovet meg at den dagen de kommer hjem fra høstferie (som tilfeldigvis er dagen jeg har bursdag) skal det feires! De skal lage kort, og vi skal spise kake. Fine barna mine.

Dette er noe av det beste jeg vet. Å kunne tilbringe slike dager sammen med barna mine. De gleder seg sånn til morsdag og bursdag hvert år, fordi de elsker å gi. De elsker å tegne, og overraske meg. De elsker å få lov å stå opp tidlig å bake eller lage frokost. Så jeg vet at dette blir en fin dag!

Men i dag når jeg tyvstartet på torsdagsvasken kom det opp noen irritasjonsmomenter som gjorde at jeg lagde meg en ønskeliste i hodet mitt. Denne fikk meg til å innse at jeg kanskje har nådd 35 for lengst, og ikke at jeg skal bli 35 om halvannen uke.

Jeg har forstått at jeg begynner å bli gammel når dette står på ønskelisten:

  • Støvsuger (den jeg har nå klarer knapt å suge opp en dunfjær fra sofaen etter jeg byttet trekk. Sg tro meg, i dag var et sant fjærhelvette).
  • Strykjern (Av den GODE sorten. Ikke den du må stryke 314 gang over sofatrekket for å i det hele tatt se en liten anelse forskjell).
  • Strykebrett (aldri eid. og ja… det er kanskje på tide? Sofatrekk er no dritt å stryke på kjøkkenbordet)
  • Sodastream (som kanskje er det mest normale ønsket. Hadde en, men den forsvant med eksen. Ble avhengig og kjenner savnet av kullsyrevann hver eneste dag)
  • HVIT tv benk (fordi jeg er møkkalei støv som legger seg allerede et og et halvt sekund etter man tørker av sorte møbler).
  • HVIT tv! (av same grunn som over)
  • Større kjøkken (litt drøyt å ha på ønskelisten, men nå har jeg vært tålmodig med dette fis-kjøkkenet alt for lenge)
  • Leilighet (siden vi var litt drøye, så ja! Jeg vil gjerne bytte ut hele jævla leiligheten med en ny, takk!)

Hurra for meg om halvannen uke når jeg innser at det blir en stund til alle disse ønskene er på plass! Men det er jo lov å prøve seg? Det kan jo være noen har en leilighet de vil bli kvitt… Helt gratis!

Men det beste av alt blir selvfølgelig et kort etterfulgt av gode klemmer fra barna den beste gaven EVER.

Ha en fin kveld!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *