Kontrast i hverdagen

Det er ingen hemmelighet at hverdagen har vært litt ekstra tung de siste ukene. Jeg har prøvd å komme meg ut, gjøre andre ting. Nye ting. Prøvd å få tankene over på noe annet, samtidig som jeg også har brukt dager til å bare være. Til å få ut de tingene som må ut. Til å snakke, til å gråte.

Men NÅ! Nå er det altså på tide å gjøre noe totalt annerledes. Noe jeg aldri før har gjort!

For noen uker siden fikk nemlig jeg og Janne spørsmål om vi ville dra på oktoberfest.

Oktoberfest liksom! Snakker om kontrast i hverdagen.

Vi kunne jo ikke si nei til dette.

Selv om vi også må innrømme at vi syns det er litt kleint med kostymer og full pakke, så er det jo gøy også! Gøy å gå litt ut av sitt vanlige jeg, og gjøre noe man ikke vanligvis pleier. For NEI! Jeg har aldri før vært på oktoberfest.

Men nå er det oss. Og vi skal på Oktoberfesten på Youngstorget førstkommende fredag 22 sept. Men den åpner altså allerede torsdag 21 og har åpent helt til lørdag natt! SÅ her er det bare å møte opp og gjør noe helt utenom det vanlige! Hvis du vil sjekke ut litt mer om arrangementet finner du det på facebook HER.

Arrangøren lover god stemning, musikk som gjør at du vil synge deg tørst og lange bord med festglade mennesker i Lederhosen og Dirndl.

Jeg skal altså gå i sistnevnte og gleder meg til å for første gang svinge meg i den fine nye outfiten min. Må si det var litt spesielt å kle på seg denne hjemme i stua og finne frem kamera.

Både hatt, kjole og strømper kommer fra Standard festmagasinet i Oslo.

Her får DU 10%rabatt hvis du bruker koden: oktober2017

Dette blir veldig ut av hverdagen, men fantastisk gøy! Og jeg får lov å gjøre det med Janne, min partner in crime og podcast kollega! Vi gleder oss til å ta oss selv litt uhøytidlige…Nok en gang!

Ses vi? Håper det!

Ps. følg oss i sosiale medier. Overlivet på instagram (der deler vi på instastory denne dagen)

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *