Familieforøkelse

Etter mange år med ønsker og bedårende blikk fra storjenta mi, måtte jeg til slutt gi opp kampen. Tiden var inne for å si ja.

Vi har snakket veldig mye om å få hund, noe jeg fortsatt ser utrolig mye frem til. Men det å få seg hund koster endel og innebærer veldig mye ansvar, og da må vi også bo i en selveid leilighet. Her vi bor nå er det nemlig ikke lov med husdyr.

Likevel fikk vi altså igjennom dette ene lille dyret. Jeg vet egentlig ikke helt om det kvalifiserer som dyr engang, for det er jo så lite!

Men nå har altså jenta mi sin drøm gått i oppfyllelse.

Hun har jobbet på hjemme. Tatt ut av oppvaskmaskinen, vasket bad, vært barnevakt, støvsugd og tørket støv i flere måneder, for å spare penger. Og endelig hadde hun nok.

Hun skulle egentlig kjøpe skateboard, men ville innerst inne ha noe helt annet.

Jeg måtte sende en melding til husverten for å høre om dette var greit, siden det faktisk var snakk om et lite dyr.

Selvfølgelig skule hun få lov til å få det hun hadde spart til så lenge, skreiv han tilbake. Så da var det ikke noe mer å snakke om. Da var det bare å finne frem penger og dra å hente denne søtnosen.

Så i går kveld ble det altså liv i heimen når jenta mi kom hjem med rosa bur og en stor pose med tilbehør. Ja også dette dyret da. Dverghamsteren Melis.

En dverghamster gjør jo ikke stort ut av seg, men jenta mi har aldri strålt og gledet seg over noe på denne måten før. Det å se henne, så stolt over å ha kjøpt sin egen lille hamster. Hun elsker den over alt i verden allerede. Og jeg blir veldig stolt av henne når jeg ser alt ansvaret hun tar. Tiden vil jo vise om det holdes ved like, men hun har fått veldig klar beskjed om at det er hun som må stelle og styre med bur, kjøpe mat selv og alt som trengs.

Så her får mor mye hjelp i heimen fremover later det til.

Mini syns dette er minst like stas, men er veldig klar på ta det er storesøster som har ansvaret og at han må spørre om lov hvis han vil hjelpe.

Stor stas for barna og få lov til å ha ansvar for en liten skapning.

Mammaen er selvfølgelig barnevakt når eieren er borte.

Ha en nydelig dag!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *