Denne dama snudde om på alt!

For et par dager siden skjedde det noe med meg, som fikk meg til å smile litt ekstra, og gjøre en skikkelig innsats.

Jeg var ute på løpetur. Min første tur etter kk-mila på lørdag. Beina var fortsatt støle på steder jeg ikke ante man kunne bli støl på av løping. Det var litt ekstra vondt, men samtidig helt nydelig å komme seg ut.

Regnet lavet ned, og for hvert skritt jeg tok ble jeg våtere og våtere. Det føltes altså så godt!

Før jeg dro ut bestemte jeg meg for hvor jeg skulle løpe. Jeg skulle prøve en ny runde, sjekke hvor lang den var og muligens gjøre dette til en ny greie. Jeg blir lei av å løpe de samme rundene hver gang, så det er greit med noen alternativer. Jeg havnet midt på landet blant åker og traktor. Lange strekninger med asfalterte fortau. Noe så herlig!

Men jeg ble sliten. Selvfølgelig. Og jeg bestemte meg for hvor jeg skulle stoppe og løpe. Jeg pleier nemlig å gå den siste biten hjem for nedkjølingen sin del.

Det var bare et par hundre meter igjen før jeg hadde planlagt å stoppe. Så møter jeg en dame på veien. En liten gammel asiatisk dame som er ute på tur. Mulig hun bare skulle hente posten eller dra en snartur til butikken.

Jeg vendte blikket mot henne når jeg nærmet meg. Og der var det altså. Verdens største smil i godt selskap av en tommel opp.

Åh!! Jeg ble altså såå glad!  Ga henne et stort smil fra øre til øre og ropte tusen takk før jeg gunnet på videre. Jeg ble plutselig ikke like sliten lengre og bestemte meg for å ta en omvei hjem, slik at jeg kunne løpe LITT lengre!

En tommel opp eller et smil fra forbipasserende kan altså gjøre underverker for treningsøkta eller løpeturen!

Og akkurat det vil jeg du skal tenke på når du ser noen som er ute å strever. Uansett hvor «lett» eller «vanskelig» de ser ut til å ha det. Et lite «stå på» , en tommel opp eller et smil kan faktisk gjøre underverker!

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *