Hva skjedde med disse to i sommer?

Gårsdagen var helt magisk. Med en gutt som plutselig ble et helt år eldre bare over natta og som i tillegg skulle ha sin første dag på skolen.

For ikke å glemme storesøster som også startet i syvende klasse. Siste året på barneskolen.

Magisk sier jeg.. For det er jo det det er. Ungene vokser i rakettfart. Ikke bare i alder, men i størrelse også. Lange jeans hara plutselig blitt til høyvannsbukser og gensere fra i vår har krympa 10 cm i vask.

Eller er det ungene som på et eller annet finurlig vis har vokst? Hva skjer? Er det sola? Sommervarmen? All grillmaten? Eller kanskje var det turen ti det o’ store utlandet som gjorde det? Sverige kan jo sikkert gjøre noe med deg…

Noe er det i hvert fall. Og ja, det er kanskje normalt.

Unger vokser jo har jeg hørt. Og jeg er ganske sikker på at jeg innerst inne syns det er ganske ok.

Jeg er så utrolig stolt av disse to. Og de blir bare finere og finere for hver dag som går.

Tenk at jeg får være mamma ♥

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *