Det jeg er litt ekstra redd for å snakke om

Fredag morgen og jeg er innmari trøtt. Jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for å måtte traske bortover til Sfo med rotete hår og et fjes som ser halvdødt ut. Men, jeg må.

Jeg har helt glemt av at i dag er dagen episode 7 av overliver publiseres. Episoden, som ble veldig mye MER enn først planlagt. For første gang åpner jeg meg om ting jeg ikke har skrevet så mye om tidligere. For første gang snakker jeg høyt om det.

Det har vært mange tårevåte øyeblikk med hendene rasende over tastaturet og øynene i skjermen. Jeg har skrevet mye om meg, min historie, mitt forhold til familien og alle rundt meg. Jeg syns det er viktig å være åpen. For at alle skal forstå. At det å overleve livet faen ikke er enkelt.

Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det vanskelig til tider, og jeg vet at flere av dere setter pris på å høre det.

Men noen ganger er det noe man er litt ekstra redd for å snakke om…

Hva som gjør at jeg tør å snakke om det sammen med Janne vet jeg ikke. Men jeg tror hun bringer fram noe i meg som jeg virkelig trenger. Jeg tror det var en mening med at jeg fikk Janne inn i livet mitt. En stor mening.

Jeg sitter her med tårevåte øyne igjen, etter å ha hørt meg selv gråte og snakke om ting som er tøft og vanskelig. Det er virkelig. Det er livet.

Janne sender ut gode ord og masse kjærlighet både på snap, insta og facebook i dag. Og jeg sitter her og blir så rørt over alle de fine ordene. Snapper ryr inn, det tagges og kommenteres på instagram.

Tusen takk alle sammen. For støtten og for at dere gir meg troa på at det er OK å åpne seg. At det er GREIT å snakke om ting som er vanskelig.

Jeg er så takknemlig!

Hvis du enda ikke har hørt podcasten som kom i dag. Kan du høre den HER inne. 

Klem Hilde

Bedremeg på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Sender deg en kjempeklem Hilde <3 Du er rå som forteller dette! Kjenner meg så igjen, og forsøker å finne noe billigere for å ha råd til å bo, men jeg vet også at alt ordner seg for den som ikke gir opp <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *