Dette var over all forventning!

For en uke det har vært! Meldinger, telefoner og kommentarer fra så mange flotte folk! Jeg blir helt rørt!

I dag er det nøyaktig en uke siden jeg satt på en campinghytte i sverige, superstressa og med litt småtrøtte øyne etter en natt med særdeles lite søvn.

Smånervøse med en kropp som var psykisk litt i forsterstilling, lanserte jeg og Janne endelig podcasten vår, OverLivet. Vi hadde fått klar beskjed om å ikke ha for høye forventninger, siden podcast er mye vanskeligere å få ut, enn en blogg. Kanskje spesielt i starten. Men, vi var jo selvfølgelig spente uansett, og klarte ikke helt å dy oss. Etter så mange fine tilbakemeldinger allerede første dagen, måtte vi bare få noen tall.

Episode en og to har helt råe nedlastningstall og bare den første dagen var vi over 1100.

Vi er så takknemlige for alle dere som sender snapper og meldinger med fine ord. Dette har virkelig gått over all forventning.

Eller, helt ærlig vet egentlig ikke helt hvilke forventninger vi hadde når vi startet, for jeg har jo knapt hørt på en eneste podcast før jeg begynte med dette selv. Bevist lot jeg også være å høre på noen før vi var i gang, i frykt av å prøve å «ta etter» de andre. Vi syns nemlig det er veldig viktig at denne podcasten er OSS, og ikke en etterligning av andre.

Og det har den jaggu blitt også. OSS!

Janne og meg. 

Har du enda ikke hørt på oss, håper jeg virkelig du vil gi oss en sjanse. Du finner oss på OverLivet i Itunes eller annen podcast app.  Til info så har alle iphoner en podcast app på telefonen, mens  hvis du har en annen tlf kan du laste ned feks «Castapp» og søk oss opp der.

Ellers kan du gå inn på overlivet.no og finne episoder i innleggene der. Siste episode (som kom i dag) finner du HER 

Du kan også følge oss på instagram hvor vi deler bilder og story  (i helgen besøker jeg Janne på hytta, så da blir det MYE gøy der).

Ja, også vil vi selvfølgelig gjerne at du liker og deler oss på facebook. Du finner oss HER

Ha en nydelig fredag og GOD HELG!! 😀

Klem Hilde.

Følg meg gjerne i sosiale medier:

Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *