Så var det over

I flere måneder har jeg gått å snurret tankene rundt i hodet. Jeg har tvinnet dem så hardt til tider at hele kroppen har fått vondt.

Hva om?

Hva skjer hvis det er noe galt med meg? Herregud, kommer jeg til å dø? Hva med barna? Hvordan skal de klare seg uten mammaen sin?

Selv om hodet også har tatt i mot alle beroligende tanker og ord om at dette mest sannsynlig ikke er noe farlig, så har bekymringene vært mange. Noen dager verre enn andre.

En liten tanke blir plutselig så stor. Det omhandler så mye.

Derfor er jeg nå uendelig glad for at jeg tok den avgjørelsen på å få full sjekk.

Jeg valgte å ta kontakt med legen for å bli videresendt mammografi og ultralyd av brystet for å sjekke om kulen og smertene jeg hadde var noe skummelt.

SÅ i dag fikk jeg altså brystene klemt i en maskin før jeg etterpå la meg på benken for UL. Mens jeg lå der å ventet på legen, kom tankene igjen. Herregud, om bare noen minutter så vet jeg det.

Hva om?

Blir sommeren ødelagt nå? Vi som har planlagt ferie som barna gleder seg til. Hva skjer med alt jeg jobber med? Hva er neste skritt hvis de finner noe nå? Kommer jeg til å bli syk? Er jeg syk? Er det derfor jeg er så sliten hele tiden?

Legen kom, undersøkte… leeenge før hun ha meg svaret.

Kulene du kjenner i brystet er kjertler og arrvev fra brystreduksjonen du gjorde for tre år siden. Det er vanlig at kjertlene flytter seg og danner større klumper her og der.

Smerten jeg kjenner var hun derimot litt mer usikker på, men siden hun ikke kunne se noenting, landet hun på at det mest sannsynlig var nerver som lå i klem mellom kjertler og arrvev.

Voila!

Akkurat det jeg egentlig tenkte. Og håpet på.

HERREGUUUUUD for en lettelse! Jeg hadde faktisk bare lyst å begynne å gråte der og da. En så vanvittig stor bekymring ble bare skylt bort på null komma svisj.

Tusen tusen takk for alle lykkeønskninger og gode tanker ♥ Det har hjulpet meg veldig mye å ha så mange flotte mennesker som bryr seg.

Det er faktisk bedre å ta ting på alvor, få det sjekket og bli friskmeldt, istedenfor å gå å tenke på seg både depresjon og angst.

Endelig er det over, og jeg er frisk!

Takk for at du leste.

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg

3 kommentarer

  1. Steinar Ganre
  2. Så godt å høre. De aller fleste bekymringer er heldigvis ubegrunnede. Nyt følelsen du har nå!

  3. Liv-Janne

    Veldig lurt å få det skjekket! Jeg fant en kul i fjor sommer og kom meg til mammografi i august og der fant de kreft. Så man kan aldri vite.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *