Dette var en mulighet jeg aldri trodde jeg skulle få

I dag var altså dagen. 19 juni for et år siden.

Den dagen jeg tror jeg kan nærmest se på som en av mine stolteste øyeblikk i historien.

Praktisk eksamen!

Jeg og min venninne Christine hadde brukt hele helgen på å forberede oss. Natt som dag. Vi ristet i hele kroppen i det vi forlot leiligheten på søndag for å dra avgårde til Sats og fullføre siste skritt av PT stuidiet.

Jeg hadde både bobler, sommerfugler, regnbuer og lyn i kroppen. Jeg var spent, nervøs og lykkelig på samme tid.

Selvfølgelig var de forsinka… Noe som ikke akkurat gjorde det lettere for oss der vi sto å ventet. Spente på hvem som skulle se oss naile, eller faile. Jeg var så redd for å få spørsmål jeg ikke hadde svar på, eller rett og slett få totalt hjernteppe!

Et år siden..

Et år siden jeg gråt foran min sensor Alexander Aalerud. For ja.. Sånn gikk det altså. Jeg begynte å gråte. HARDT!

Hilde, gratulerer! Du har bestått PT eksamen!

Herregud… Jeg fikk ikke frem et eneste ord. Jeg bare gråt.

Han kom å ga meg en klem før jeg klarte å stamme frem noen ord. Tuuuusen takk! Du aner virkelig ikke hvor mye dette betyr for meg.

Jeg skalv i hele kroppen i det jeg gikk ut av kontoret for å vente på Christine. Hun var etter meg… Jeg krysset alt jeg hadde for at hun også skulle bestå. Det ble liksom litt feil å være så glad hvis hun ikke klarte det, men likevel ble det nok vanskelig å holde gleden inne.

Men selvfølgelig naila hun også!

Vi gråt i kor… ikke høylytt, men tårene rant ganske så kraftig.

Det var den beste følelsen ever!

Nå, et år senere er jeg godt i gang med min karriere som personlig trener. Jeg har lært ufattelig mye, og jeg har funnet mer ut av hva jeg vil jobbe med. Jeg har falt pladask for trening utendørs og elsker å jobbe med større grupper. Det gir meg en energi jeg aldri hadde kommet til å funnet i et annet yrke!

FY SØRN jeg er glad for at jeg hoppet på og tok denne muligheten når den kom!

Takk for at du leste!

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre på Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Så flott at det siste året har gitt deg så mye. PT er et viktig yrke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *