Jeg la fra meg klokken, hvordan gikk det?

For to uker siden tok jeg valget om å ta av meg aktivitetsklokken. Jeg hadde blitt avhengig, og brukte den nok litt mer enn det som er sunt. Det var på tide å innse at jeg kjenner kroppen min godt nok selv til å vite hvor mye jeg bør være i aktivitet om dagen.

Det eneste den skal brukes til nå, er når jeg løper. For å sjekke at jeg løper i riktig puls-sone og ikke starter for hardt.

Les mer om det i dette innlegget

Og nå har det altså gått noen dager. Så hvordan gikk det med abstinensene? avhengigheten?

Vel!

Det at jeg hadde blitt avhengig ser ut til å bare være tull, for dette gikk mye bedre enn forventet. Jeg har ikke savnet målingen av daglig aktivitet i det hele tatt. Jeg har også klart meg helt fint på trening uten pulsmåling eller kaloriteller.

Jeg mener dette er en klokke som er utrolig kjekk å bruke for å bli kjent med kroppen og for deg som trenger å komme inn i en aktiv hverdag. Og alle har egentlig godt av å prøve den ut i en periode mener jeg. Vi MÅ faktisk bli mer aktive i hverdagen, og denne klokken gjør oss mer bevist på det! (ikke reklame).

Men, så kommer det til et punkt hvor det er nok. Og det er da det er vanskelig å la den gå.

Men her har det altså gått helt supert!

Jeg har også en elleveåring som er veldig glad for å få låne klokken til mammaen en liten periode. Dette har til og med gjort at hun har begynt å ta løpeturer! Jeg skal innrømme at jeg var i sjokk den første gangen.

Det eneste jeg savner er en klokke. Jeg ser på armen flere ganger om dagen for å sjekke klokka, som ikke er der lengre…

Så! Nå må jeg ha en klokke. EN helt vanlig klokke som viser tiden 🙂  Noen tips?

Klem Hilde

Følg meg videre i sosiale medier:

Instagram

Facebook

Snapchat: bedremeg


1 kommentar

  1. Jeg har denne: https://www.withings.com/eu/en/products/steel-hr
    Slipper å tenke på lading, den er vanntett, viser puls og har en fantastisk treningsapp som oppdaterer seg selv hele tiden.
    Jeg har også vekten som oppdaterer seg via wifi og resultatet er på mobilen uten at jeg trenger å gjøre noe. Inspirerende for oss som ønsker å gå ned i vekt!
    At den ser ut som en vanlig klokke er et stort pluss! Me like!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *