Havremuffins med OST

Når du er sulten og ikke har noe i kjøleskapet…

Eller, du tror du ikke har noe.

Det er SÅ kjipt!

Men sannheten er at det lille du har kan trylle frem noe fantastisk godt! Slik som jeg gjorde for et par dager siden.

Jeg sørger for å alltid ha havregryn, cottage cheese og egg i skapet. Da vet jeg at det finnes muligheter uansett.


Nå skal du få en nydelig oppskrift hvor du kun trenger disse tre ingrediensene, men adder du et par til, blir det ekstra digg!

Havremuffins med ost

Dette trenger du til tre stk:

  • 1 egg
  • ca 10-12 ss havregryn
  • 2 ss cottage cheese
  • 1 klype havsalt
  • 1/2 dl vann
  • 3 ss revet lettost

Bland sammen egg, cottage cheese, salt og havregryn. Bruk stavmikser. Ha i vann og rør inn. Til slutt river du 3 gode spiseskjeer lettost. Bland to av dem inn i røren og spar den siste til «pynt»

Bruk silikonformer hvis du har, eller smør papirformer GODT.

Fordel røren i tre former, og topp med havregryn og ost. Crynchy ost er vanvittig digg!

Stek midt i ovn på 200 grader i ca 15-18 min. Tiden kommer veldig an på hvordan komfyren din er. Følg med, og ta dem ut når de ser ca sånn ut

Og hvorfor tror du jeg anbefaler silikonformer? Jo! For selv om jeg smurte formene mine godt, var det nemlig ikke godt nok denne gangen heller. Her var det vanskelig å få de ut av formen uten skade.

Men litt skade gjør ikke forskjell for smaken sin del! Disse ble utrolig gode, og den ostesmaken passer utrolig godt sammen med sukkerfritt syltetøy! NAM!

Det tar ikke lang tid å lage noe ekstra godt til frokost!

KOS DEG ♥

Klem Hilde..

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *