Hva syns dere om den nye meg?

Det var helt i starten av sommerferien 2014. Langt oppe på fjellet, på leirskole sammen med jenta mi.

Vekkerklokka ringte for å få oss opp til frokost. Jeg stubbet ut av senga i halvblinde for å finne brillene mine, og deretter telefonen for å slå av alarmen

KNAS…

Jessda! Der var brillene. Meeeeeeeen ikke lenger særlig brukbare etter foten min tok imot et rimelig heftig, hardt brillepar mot et enda hardere gammelt tregulv.

I dag.. nesten tre år senere, hadde jeg endelig mulighet og råd til å hente ut ikke bare et par, men to par flunke nye briller!

Herreguuuud så glad øynene mine skal bli nå som de slipper å gå med linser konstant! 3 år med KUN linser er ikke bra… I hvert fall ikke for disse øya som sitter mye med mobil, pc og generelt bruker skjermen rimelig ofte.

SÅ, hva tror dere om den nye meg og mine to (!!) par nye briller?

Øynene mine digger det! Og jeg likte dem utrolig godt jeg også! Jenta mi mente de var så kule at jeg til og med kunne ha dem på fest! Hohhoo!!

Nå skal jeg og brillene mine avgårde å gjøre vår plikt på håndballdugnad.

Ps. Innlegget er ikke sponset! Brillene er fra Specsavers. Øverste par fra Kylie Minouge eyewear, og nederste er fra Gant.

Håper dere får en knall søndag!

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg


4 kommentarer

 1. Elisabeth Takle Skulstad

  Du er en fantastisk dame Hilde. Du har inspirert meg fra første dag jeg begynte å følge deg. Idag skal jeg løpe 5 km i Straumemila på Sotra. Dette hadde jeg nok ikke gjort som 47 år og uten din motivasjon. Hvorfor skal vi alle være lik? Nei vær deg selv og ikke tenk hva andre synest. Der er jeg kommet, og du har vært min motivator. Nå danser sommerfuglene rundt i magen og det er en hærlig følelse. To år med beinhard trening av skade i rygg og idag skal jeg ut å løpe. Takk Hilde

  1. bedremeg

   Heia deg Elisabeth!! U can do this!! 🙂

 2. Ønskemamma

  Fine var de! Blir bra for øynene med litt kontaktlinsepauser innimellom.

  1. bedremeg

   Jaaa!! I dag har jeg gått hele dagen med briller faktisk 🙂 Veldig godt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *