Er det lov å føle seg litt som supermamma nå?

FOR en dag jeg hadde i går!

Energien var virkelig høyt oppe, og jeg var nesten ustoppelig!

Jeg hadde fått en utfordring om å komme meg ut på asfalten i løpet av dagen. Ikke for å ta en gåtur. Men for å kjenne pulsen øke og svetten renne. Jeg skulle ut på årets første løpetur! Samme hva som skjedde eller hvor sliten jeg var. Før middag skulle de løpeskoa på!

Startet dagen tidlig med kunde kl 06.45 før jeg tok en styrkeøkt etter det. En liten tur hjem før jeg trasket ned for noen timer til på jobb, hvor jeg deretter gikk hjem igjen. Kom hjem kl 15.30 og måtte hente mini bhg. Jenta mi kom hjem etter en tur ute, med et stooort sår på kneet etter å ha falt no skikkelig på asfalt grusen ute.

Min første tanke var, NEEEEEEI! Ikke nå, jeg skal jo ut å løpe! 

Min andre tanke var, Hilde skjerp deg! Nå stinker det dårlig mor her. På tide å finne frem super-kappa!

Det ble klemmer,trøst og rens av sår før barna fant ut at de var sultne. Vi lå jo på etterskudd, og middagen så ut til å komme litt sent. Noe barna ikke var helt enige i. Brødskive mamma, kan vi få brødskive!

En noe stresset mamma som var rimelig løpeklar sto å trippet på kjøkkenet mens hun smurte to skiver med leverpostei, og SMØR. Smør er viktig. Brødskive uten smør er nemlig alt for tørt ifølge de små.

Mini spurte om pannekaker….

Jeg hadde nemlig lovt dem det i flere dager.

Hoooooooooffff…. sa hodet mitt.. Veldig lavt. Jeg tok en dyp pust mens en lystig stemme klarte å presse ut noen ord. Ja selvfølgelig! Jeg hadde jo lovet dere det. Så i dag blir det pannekaker. Jeg setter en røre før jeg løper ut jeg!

Jeg kjente bare hele kroppen vri seg når jeg så ut på sola som ventet på meg. Slang sammen egg, div mel og alt som skulle være i røra før jeg endelig satt beina i skoene.

Jeg ropte til barna som satt foran tvn med hver sin leverpostei brødskive. De får egentlig ikke lov å sitte foran tvn å spise, så jeg var klar for å rope ut at de måtte sette seg ved kjøkkenbordet.

Løpelysten min orka ikke krangle, så jeg ropte hadet bra, ses om 45 minutter. Også gikk jeg ut.

Solen traff fjeset mitt med en gang. Og den friske luften. Jeg bare tok noen sekunder og pustet inn før jeg filmet en kjapp livevideo til facebook og stilte inn pulsklokken.

Allerede før jeg startet å løpe var godfølelsen i gang! Og den følelsen, er den vi skal ta godt vare på.

Etter jeg lukket døren, var jeg klar for å gjøre noe for meg selv. Årets første tur.

Ikke løp hele veien sa jeg til meg selv. Husk at det er en stund siden sist du løp ute. Ikke vær kjip mot deg selv hvis du ikke klarer å løpe like langt som i høst. Poenget er at du skal fullføre.

Og du skal være stolt!

Og stolt ble jeg! TIL GANGS!

6,4 km og 38 minutter senere satt jeg på trappa hjemme. Sliten, gjennomsvett med verdens beste følelse! FANTASTISK!!!

Jeg gikk inn, stekte pannekaker til barna, lagde karbonadedeig, ris og grønnsaker til meg selv. Spiste, ryddet kjøkken, vasket klær, lekte med biler, renset sår og la to barn.

Jeg var så innmari fornøyd med meg selv! Følte meg litt som supermamma!

Og nok en gang er det bevist.

TRENING GIR ENERGI  ♥

Klem Hilde

Ps. vil du VINNE to billetter til KK-mila? Klikk her og bli med på giveaway på facebook! 

Følg meg gjerne videre i sosiale medier her

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *