Hva vil DU egentlig?

Se for deg en hylle…

Så tenker du på de fire viktigste personene i livet ditt. Sett dem på den hylla.

Hvem er det?


Vi er flinke til å tenke på alle rundt oss. Vi får dårlig samvittighet for små ting hele tiden. Vi klarer ikke strekke til. Vi er ikke lykkelige.

Hva kan vi gjøre for å endre det? Hvem burde egentlig være første person opp på den hylla?

DU!

Det er DEG SELV som er viktigst, så kommer alle rundt deg. For hvem klarer du å være for de rundt deg om du ikke har det bra?

Prosjekt2017 handler om dette og nå går det stadig fremover dere! Flere ting kommer på plass, og spennende ting er i ferd med å skje.

Vi er godt i gang med året og vi jobber på for å få enda flere med på reisen!

Når gjorde du sist akkurat det DU ville? 

Som dere vet handler prosjekt 2017 om å bli enda bedre kjent med seg selv, og både jeg og Janne vet at vi ikke er alene om å trenge litt ME-TIME. Vi vet at det er flere der ute som lenge har prioritert alt og alle andre. Kanskje akkurat du blir lykkeligere hvis du lære deg å se dine egne behov? Lærer deg og stille deg selv litt foran i køen når det gjelder prioriteringer?

Til alle dere kvinner og menn, mødre, fedre, døtre, sønner, besteforeldre, tanter, onkler og hva dere måtte være, nå har vi altså fått opp en facebook side, så vi også kan få vite litt mer om DERE! Kanskje vi kan inspirere dere til å ta klokere valg, for å få en bedre hverdag?

Kanskje er det ikke mye som skal til. Kanskje bare en enklere oppskrift på et sinnsykt godt brød. Eller kanskje en hjemmelaget skrubb du kan nyte helt alene på badet etter ungene er i seng. Trenger du kanskje å røre litt på deg for å få mer energi? Vi hjelper deg igang!

Vi har troen på at akkurat DU innerst inne vet hva du vil, og nå skal vi hjelpe deg å ta litt bedre vare på deg selv.

Gå inn å LIK SIDEN VÅR HER. 

Del gjerne og inviter dine venner, mannen din, kona, kjæresten eller bestemor. Alle er velkomne ♥

Bli med på #prosjekt2017

Følg meg gjerne videre i sosiale medier her

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *