Syns du lettvindt er kjedelig?

Sunt = kjedelig og lite variert

Ehm.. NEI!

Men jeg har faktisk ikke tall på hvor mange ganger jeg har tenkt den tanken.

Før jeg endret livsstilen min var jeg dårlig på mat generelt. Jeg kunne ingenting annet enn å følge oppskrifter slavisk. Jeg hadde ikke peiling på fett, proteiner, karbohydrater osv. Det var vel kanskje først og fremst derfor at jeg trodde jeg måtte spise kun havregrøt eller salat hvis jeg skulle gå ned i vekt.

Jeg var BLANK. Hvem hadde trodd at det fantes en hel verden der ute av sunn, næringsrik og deilig mat?!

Vel, nå vet jeg det.

Og fremover skal jeg komme med endel enkle løsninger samt noen litt mer kreative og litt mer spennende tips til frokost, lunsj, mellommåltider og middager. Ja kanskje til og med litt ekstra kos på kveldene kan man unne seg selv om man er litt sunnere enn før!

I dag er det en enkel frokost på menyen:

IMG_4102

Enkelte ting kan være greit å ha i skapene. Som for eksempel denne fibersirupen fra funksjonellmat. Den har reddet meg utallige ganger! Anbefaler også å fylle skapet med korn og frø .

Denne skålen med frokost inneholder følgende:

  • 3 store ss cottagecheese
  • 1 yoplait 0% yoghurt (pasjonsfrukt)
  • 2 ss lettkokte havregryn
  • 1 ss linfrø
  • 1 ss solsikkekjerner
  • Druer og blåbær
  • Fibersirup
IMG_4104IMG_4111

Før syns jeg cottage cheese smakte helt forferdelig. Men det var bare helt til jeg skjønte at man kunne ha det sammen med masse annet! Da er det faktisk veldig innafor. Og denne skålen med hærligheter gjorde meg faktisk stappmett!

Så der har du altså en enkel frokost, lunsj eller kveldsmat på null komma svishj!

Det er ikke så vanskelig å spise sunt, man trenger kanskje bare litt hjelp på veien.

Klem Hilde

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Snapchat: Bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *