Årets første ukesmeny!

Endelig dere!

Nå har jeg snakket så mye om å komme med en ny meny til dere, men ikke fått somla meg til å hverken planlagt, handla rett eller gått igjennom oppskriftene mine. Og JAAA! Jeg MÅ bli bedre på oppskrifter. Jeg kommer til å legge ut flere enkle oppskrifter fremover. Ting som ikke er avansert, men for de av dere som rett og slett bare trenger tips til hva dere skal spise.

Men nå kommer den altså!

Årets første ukesmeny

Jeg startet med å vaske kjøleskapet. Jepp! Faktisk! De av dere som følger meg på snap hørte i går at jeg er elendig på kjøleskap. Jeg er rotete, uorganisert og alt for dårlig på å vaske det. #skammeseg!

Men nå ble det altså gjort. Nytt fresht kjøleskap ventet på masse grønt og digg som skal forme matuka her i huset.

IMG_4084

I denne menyen får du middagene vi skal ha denne uka. Vi starter med gårdagen og tar hele uka til og med søndag. De første dagene denne uka er vi to barn og to voksne her i huset. Så er vi en voksen og to barn, og avslutter uka på samme måte som vi startet. Jeg lager aldri to middager. Jeg sørger for å lage mat som hele familien kan spise. Alle middag inneholder en eller flere grønnsaker som barna liker, samt proteiner og karbohydrater.

Mandag: Kyllingkarbonader med egg og tomatsalat (Har du kjøttkvern kan du gjerne kverne kyllingfileten og lage helt fra bunn. Smaker SÅÅ mye bedre!)

IMG_3669

Tirsdag: Spaghetti med kjøttsaus (saus fra bunn og fullkornspasta gjør hele retten enda bedre)

SAM_7849

Onsdag: Kyllingfilet med guacamole og søtpotetbåter (oppskrift på guacamole finner du HER )

Torsdag: Fiskesuppe (Denne elsker barna!)

fiskesuppe-3 (2)

Fredag:  Tacosalat

Lørdag: Bakt potet med skinke og bacon

Søndag: Kyllinggryte med couscous (oppskrift kommer)

Ble du inspirert til en ny matuke?

Husk og planlegg før handleturen! Skriv først opp ha du skal ha hver dag. Gå så igjennom hva du trenger for hver oppskrift. Skriv det ned. Jeg pleier å dele handlelisten opp i to: en for grønnsaker og frukt og en for det andre.

Nå når det er så mye bonuskrig på frukt og grønt sparte vi faktisk ganske mye på den handelen i går.

Håper du fikk litt inspirasjon av min middagsmeny. Følg med de neste ukene for enda mer MAT!

Ha en fin fin dag!

Klem Hilde

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Snapchat: Bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *