Det handler om å føle seg trygg

Jeg har prøvd å forberedt meg så godt jeg kan…

Og nå har de dratt.

I går vinket vi minstemann stolt avgårde til Trondheim, og i dag var det storesøster sin tur å si adjø på flyplassen.

Det er litt ekstra tøft annenhvert år. Når de reiser bort. Når julen blir litt mer ensom og stille enn den var året før.

Det er tungt å dele på de små, spesielt i høytider som dette.

SAM_8622

Juletreet er i år pyntet av fire barnehender og en mamma. Vi ble så utrolig fornøyd med at vi for første gang har funnet et tre sammen. Sagd det ned selv og fått alt på plass helt på egen hånd. Alle tre har bidratt på sin måte. Utrolig fint minne å ta med seg videre. Jeg håper vi nå fremover kan gjøre tradisjon av å finne eget juletre. Det var så koselig og verdifullt å se hvor stolte barna var når vi tente lysene i treet.

Nå skal det stå der å skinne helt til begge ungene er hjemme igjen, og kanskje noen dager ekstra…

Jeg vet at begge to har det veldig fint der de er nå, og at de får feiret jul på en god måte selv om de ikke er her.

Akkurat nå er det nok aller verst for mammaen tenker jeg. Som plutselig syns det er veldig stille her hjemme. Hun som skulle ønske hun kunne se julegleden i øynene på sine små når de våkner i full iver på julaften.

Hun som nesten ikke engang kan tenke en jule-tanke uten å få en liten klump i halsen.

Jeg savner dem allerede ♥

Desember for meg handler om familie.

Og siden jeg ikke har en stor familie selv lengre, er jeg evig takknemlig for at jeg har fått en så flott og fin familie her nede.

Det stikker selvsagt fortsatt litt ekstra i slike høytider, og jeg prøver alt jeg kan å ta vare på minnene og øyeblikkene sammen med barna. Det er viktig for meg at de små får tradisjoner og gode opplevelser av julen og sist men ikke minst at de skal føle seg trygge.

Jeg har derfor brukt all tid jeg har hatt til overs nå i førjulstiden på å tilbringe litt ekstra tid med dem. Jeg har droppet pc og blogging for å heller sette med ned sammen med dem de få timene vi kan. Vi har gjort så mye fint sammen. Spist klementiner og sett på «snøfall», Pakket inn gaver til venninner eller søsken, kjevlet pepperkakedeig og lagd melisglasur, tent lys og åpnet adventskalendere, sunget masse tullejulesanger og noen litt mer ordentlige julesanger.

SAM_8563SAM_8606

Vi har hatt en nydelig førjulstid. Jeg kunne virkelig ikke bedt om noe mer!

Nå har de dratt, og ja… det er litt vondt i mammahjertet. Men jeg er evig takknemlig for at jeg slipper å være alene. Jeg vet at det dessverre er noen som ikke har noen i disse tider, og det skjærer i hjertet mitt. Men jeg må prøve å tenke på meg og mine, og være glad for at vi har det bra nå. Det har ikke alltid vært lett… Jeg har ikke alltid hatt et sted å gå til.

Men nå, føler jeg meg endelig trygg ♥

Jeg håper dere får en nydelig julefeiring alle sammen, og håper jeg får oppdatert dere litt på min julefeiring via snappen (bedremeg)!

Følg meg videre i sosiale medier

Facebook

Instagram

Snapchat

2 kommentarer

 1. Jeg har lurt litt på hvordan juletiden er for deg..
  Jeg syns det er inspirerende at du kan klare og fokusere på her og nå og gjøre noe positivt ut av det!
  Jeg håper virkelig jeg får kjenne på det en dag!

  Jeg syns ikke dette er så enkelt.. og selvom jeg er trygg hos mi søster, så har jeg likevel angstklumpen i brystkassa.

  Håper virkelig du koser deg selvom du ikke har barna denne jula.
  Etter å ha lest innlegget ditt, ble jeg enda mer inspirert til å prøve å kose meg med tantebarna! Prøve å fokusere på her og nå, prøve å få vekk den vonde følelsen.

  Jeg er veldig takknemlig for at du er akkurat du! Og å lese bloggen din, både hjelper, inspirerer og gleder meg!

  Juleklem ☆

  1. bedremeg

   Takk for fin kommentar Liv 🙂
   Juletiden er vel den verste og beste på samme tid. Jeg håper og tror at det heller mer over mot å bare være den beste, i årene som kommer.

   Håper du har fått noe fint ut av denne tiden du også.

   Veldig fint å høre at du liker å lese bloggen min, og at det kanskje hjelper deg litt innimellom. Stor klem til deg! Og godt nyttår! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *