Jeg er SÅ stolt!!

For en hærlig helg!

Jeg har fått så mye kvalitetstid med de som betyr aller mest for meg. Hver eneste dag!

På fredag delte jeg nok engang en liten historie fra fortiden, om julen hvor jeg følte meg litt ekstra alene…

Julen hvor vi ikke hadde juletre.

Når jeg skriver slike innlegg, så tenker jeg ofte tilbake.

Jeg får litt vondt i meg over hvordan jeg hadde det, men jeg får også tanker om hvor mye livet har forandret seg etter jeg begynte å ta andre valg.

SAM_8397

I år er det andre året jeg feirer jul på her nede. Andre året sammen med min nye familie. Selv om jeg i år skal feire jul uten mine to  barn, så gleder jeg meg til å kunne sette meg ved bordet på juleaften sammen med min kjære,hans barn og familie.

Jeg føler meg hjemme♥

Jeg gleder meg over denne fine ventetiden sammen med barna. Vi skal finne på SÅ mye koselig!

I dag var det utrolig stas å få bake sammen med mini. Vi har ikke vært så gode på det her i huset siden vi har vært uten kjøkkenmaskin helt til starten på forrige uke. Og med elendige bake-fingre, så kan jeg vel ikke si at familien min har vært bortskjemt når det kommer til gjærbakst.

Mini syns det var utrolig gøy å få hjelpe til, og mammaen syns det var stas å endelig få en vellykka batch med kanelsnurrer!

SAM_8412SAM_8414SAM_8420

Vi koser oss litt ekstra i helgene nå mot jul. Med baking og kvalitetstid ♥

Når jeg tok ut siste sett med kanelsnurrer kom jenta mi inn døren etter å ha vært på håndballkamp.

Hun har spilt noen kamper nå, men er rimelig fersk på banen. Hun har vært redd for å dumme seg ut, ødelegge for de andre og har derfor ikke turt å gi alt. Jeg har prøvd mitt beste å gjøre det mammaer skal gjøre. Oppmuntre og støtte. Be henne om å aldri gi opp og lære av sine feil. Hun får ikke skippe treninger med mindre hun er syk. Her må man prioritere om man vil bli en god spiller.

Jenta mi elsker å spille håndball, og har bestemt seg for hvilken sport som er hennes greie. Så da støtter jeg henne alt jeg kan.

Mamma!!

sa hun med en gang hun åpnet døra!

Det lønner seg å aldri gi opp!

I DAG SKÅRET JEG MITT FØRSTE MÅL!

Jeg hoppet opp og ned og high fivet sikkert 10 ganger til barnas store forfjamselse. Herreguuuud så stolt jeg var (hopper fortsatt opp og ned inni meg)! Skulle selvfølgelig ønske jeg var der å så det første målet, men i dag var det ingen muligheter for det. Heldigvis kommer det mange mange muligheter til å se stjerna mi jobbe seg opp og skåre enda flere mål!

Det å kunne føle på at helgen ikke har flydd unna i stress og mas er utrolig deilig! Så mye fint på så kort tid… Og nå er helgen snart over.

Jeg sitter her og skriver med nye røde gardiner på kjøkkenet… Stående stjerner og et lysende hus i vinduskarmen. Det lukter nybakt gjærbakst med kanel og sukker. Jenta mi sitter nydusjet i sofaen og ser på årets julekalender før hun skal i seng.

Jeg tenker at vi har det utrolig fint. Barna mine har det godt. Og de har verdens stolteste mamma!

De skal aldri måtte oppleve en desember uten adventskos og juletre.

Ps. har du fått med deg at jeg og jenta mi gir bort LEGO FRIENDS på facebook? Klikk HER og finn ut hva du må gjøre for å vinne! De er SÅ ENKELT!

Følg meg gjerne i sosiale medier

Facebook

Instagram

Snachat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *