Sunnstykker med sesamfrø

Når jeg blir sulten på kveldstid, finnes det ingenting bedre en duften av noe som er nybakt.

Men her i huset blir det dessverre dårlig med nybakte brød siden jeg ikke har kjøkkenmaskin eller hender som tåler baking som krever mye elting.

Men det er helt ok!

Selv spiser jeg veldig lite brød for tiden, og syns nesten det er enda bedre med ferske rundstykker! Når de i tillegg går superkjapt å lage, så er det jo absolutt en vinner!

Det jeg lagde i går var en mellomting mellom havrebrød og rundstykker .

Grunnen til at jeg valgte denne versjonen var at jeg var ute etter å finne en løsning som ikke måtte stå så lenge i ovn.

Nailed it! 

Flere spurte om oppskrift på snapchat, og den skal dere selvfølgelig få her.

Dette trenger du til ca 8 stk

  • 100 gram havremel
  • 100 gram speltmel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 klype havsalt
  • 1 egg
  • 1 eggehvite
  • 3 ss cottagecheese
  • 1 dl vann
  • 1 ss olje
  • Sesamfrø til topping

Sett ovn på varmluft og 200 grader. Litt under midten av ovn.

Ha alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin (jeg bruker en som har knivblad, slik at alt blir godt knust sammen). Røren skal bli løs, men ikke flytende.

Bruk en spiseskje og fordel utover et brett. En ss pr. stykke.

SAM_8247

Strø på sesamfrø.

Stek på varmluft i 10 min. Skru deretter av varmluften og la de steke i 10 minutter til på over/undervarme.

SAM_8256

Server til kvelds, frokost eller lunch. Ha på godt pålegg og kos deg! Gjerne med en smoothie ved siden av.

SAM_8267SAM_8269SAM_8262

For flere av mine oppskrifter, kan du sjekke ut kategorien OPPSKRIFTER her.

Og du! Jeg blir veldig glad om du har lyst å slenge inn en nominasjon på bloggen min til årets VIXEN blog awards.

En siste ting! På facebooksiden min gir jeg NÅ bort TO billetter til MARCUS OG MARTINUS konsert i Oslo 2 Juli.

MMgiveaway

KLIKK HER for å bli med i trekningen! (vinner trekkes torsdag 24 november)

Ha en nydelig dag videre!

Følg meg gjerne i sosiale medier

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *