Er du lei av brød? Eller kanskje du rett og slett prøver å unngå det?
I dag skal du få oppskriften på mine glutenfrie og superdigge havrebrød med masse proteiner!
Disse er så gode at jeg gjerne kunne spist dem hver eneste dag.

Disse kan nytes med pålegget du liker.
Feks sukkerfritt syltetøy, brunost eller ost og skinke ♥
Dette trenger du for å lage glutenfrie havrebrød:
- 200 gram glutenfri havregryn
- 2 klyper havsalt (Jeg bruker maldonsalt)
- 1 egg
- 1 dl egghvite (evnt 3 hviter fra egg)
- 3 ss cottage cheese
- 2-3 ss vann
Sett ovn på 200 grader varmluft
Bland sammen det tørre først.
Ha så i egg, eggehvite og cottage cheese. Bland godt sammen med en skje eller lignende. Ha i vann, og bland til du får en god (litt rennende) «deig»
Fordel til 5 runde, flate små brød på bakepapir.
Stek i ovn:
ca 17-18 min på varmluft.
Har du en ovn som steker litt fort på varmluft (slik som min). Stek først i 13 min på varmluft, sett deretter på over og undervarme i 8 min.


La de hvile litt på en rist før du nyter hvert eneste knas i disse superdigge havrebrødene!
ENJOY
Og husk… Det er lov å spise mer enn en!
For mer inspirasjon til en sunn og sprek hverdag, følg meg i sosiale medier
Snapchat: bedremeg