SÅ gode at du ikke klarer å spise bare en!

Er du lei av brød? Eller kanskje du rett og slett prøver å unngå det?

I dag skal du få oppskriften på mine glutenfrie og superdigge havrebrød med masse proteiner!

Disse er så gode at jeg gjerne kunne spist dem hver eneste dag.

SAM_8033

Disse kan nytes med pålegget du liker.

Feks sukkerfritt syltetøy, brunost eller ost og skinke ♥

Dette trenger du for å lage glutenfrie havrebrød:

  • 200 gram glutenfri havregryn
  • 2 klyper havsalt (Jeg bruker maldonsalt)
  • 1 egg
  • 1 dl egghvite (evnt 3 hviter fra egg)
  • 3 ss cottage cheese
  • 2-3 ss vann

Sett ovn på 200 grader varmluft

Bland sammen det tørre først.

Ha så i egg, eggehvite og cottage cheese. Bland godt sammen med en skje eller lignende. Ha i vann, og bland til du får en god (litt rennende) «deig»

Fordel til 5 runde, flate små brød på bakepapir.

Stek i ovn:

ca 17-18 min på varmluft.

Har du en ovn som steker litt fort på varmluft (slik som min). Stek først i 13 min på varmluft, sett deretter på over og undervarme i 8 min.

SAM_8026SAM_8019

La de hvile litt på en rist før du nyter hvert eneste knas i disse superdigge havrebrødene!

ENJOY

Og husk… Det er lov å spise mer enn en!

For mer inspirasjon til en sunn og sprek hverdag, følg meg i sosiale medier

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *