Nå har jeg ingenting!

Fredagskveld, og jeg er klar for en helg litt utenom det vanlige.

En helg uten barn..

Jeg har hatt barnefri i snart en uke nå. Det er både rart, stille, litt godt men også litt trist. Men.. En uke overlever jeg!

I morgen er det min dag! Jepp, faktisk! MIIIN STORE DAG. Bursdagen min ! Wooop!

Og for første gang på mange år, så skal jeg faktisk ut med venner og feire den.

Jeg gleder meg MASSE! Selv om ikke så mange hadde mulighet, så digger jeg at noen tar seg tid å henge på denne dagen. Det blir hærlig å tilbringe kvelden med en gjeng mennesker man er skikkelig glad i ♥

IMG_1670

Jeg har ikke blogget på noen dager nå…

Og  selv om jeg kanskje burde, har jeg ingen tanker om å unnskylde meg.

Hørtes jeg litt streng ut nå?

Vel…

Jeg skjønner at mange av dere leser bloggen min daglig, og kanskje blir litt skuffa når det ikke er noe nytt der.

Men når jeg er på et sted i livet, som feks…. typ… akkurat der jeg er nå om dagen. Så er det rett og slett bare sånn at det er ikke hver dag jeg har noe fornuftig å komme med. Og da vil jeg faktisk heller spare dere for et innlegg med masse ræl og kjedelig greier, istedenfor å sette med ned å skrive noe på rein trass.

Så sånn er det akkurat nå. Jeg har ingenting…

Hører du ikke noe fra meg, så har jeg rett og slett ikke noe å komme med. Sånn som i går… Og dagen før der.

Huff…

Noen ganger altså..

Jeg har mange tanker om hvorfor det er sånn akkurat nå. Nytt liv med jobb, og to barn på heltid gjør noe med meg. Jeg har en helt annen hverdag, og dagene bare flyr avgårde. Jeg håper jo og tror at jeg skal bli like god å bloggfronten som jeg har vært tidligere, jeg bare trenger litt tid på å venne meg til overgangen!

Men nå er det fredagskveld, og den skal nytes i sofaen med min kjære, før det er partaiii og bursdagsfeiring i morgen!

Herregud… tenk at jeg blir 34 år! VILLT!

Feiringen kan du bli med på via snapchat! Legg til bedremeg.

Kos deg i helgen!

Følg meg også gjerne på instagram og facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *