Jeg kan nesten ikke tro hvor mange som lot seg motivere av dette!

Dette gikk over all forventning kan jeg vel trygt si! At noen kunne snu om på livet ved hjelp av en så liten ting?

For litt over et år siden skulle det vise seg at en liten e-post jeg skrev skulle hjelpe så utrolig mange mennesker.

For meg var dette en åpen mulighet for å kunne hjelpe enda flere. Jeg hadde et hav av ideer i hodet, og så mye motivasjon jeg bare MÅTTE komme ut med!

Hva gjør en ambassadør egentlig? Reklamerer? Promoterer? Vel… Ikke i dette tilfellet. Mange tenker kanskje, hun gjør det for pengene.

Vel, da skal jeg fortelle dere at det å være ambassadør for polar, tar jeg ikke en eneste krone for. Det jeg får igjen for jobben er noe mye bedre!

Det jeg gjør, er å vise dere som følger meg hvor «lett» det kan være å gjøre noe «vanskelig». Hvor motiverende en liten dings kan være for å hjelpe deg ut av sofaen.

Betalingen får jeg i form av meldinger, snapper, bilder og kommentarer fra folk som har blitt motivert til å ta tak i livet sitt. Folk som aldri før hadde trodd at de skulle klare det, er nå ute hver eneste dag. Og det beste av alt, de syns det er utrolig GØY!

I går tok jeg med meg barna ut, for å komme meg litt nærmere målet. Og mens ungene lekte seg på fotballbanen, sprang mammaen intervaller i bakken og tok stepjumps og boxjumps på berget.

IMG_2198

Noen vil kanskje kalle det galskap. Jeg kaller det dedikasjon! Jeg har bestemt meg, og ikke pokker om noe skal få meg til å hindre meg i å nå målene jeg setter meg!

Så hva er denne lille dingsen?

Noen av dere vet godt hva jeg snakker om. Denne motivasjonen fra Polar! A360.

klokke

I går fikk jeg denne meldingen på snapchat:

Må bare dele. Kjøpte klokka på mandag, hatt litt vansker med å komme i gang, men endelig klarte jeg også å komme meg over 100% Gått 13300 skritt. Dette her ga jo bare blod på tann, nå må jeg jo nå 100% hver dag! Er overvektig, og går turer. Det er egentlig aktivitet jeg gjør nå, har startet opp med fysioterapaut som skal hjelpe meg og finne styrkeøvelser og div som passer for meg og kroppen min. Du har vært et stort forbilde for meg:) å etter du startet med å vise at du nådde 100% på klokka di, kan jo ikke jeg være noe dårligere.

Dette gleder mitt hjerte!

Jeg har også fått meldinger som dette:

Når jeg ser på deg oppnå 100% hver dag, får jeg også lyst. Tror dette kan gi meg guts og spark i ræva!

Slike tilbakemeldinger betyr all verden for meg. Det betyr at det jeg gjør, motiverer og at dere der ute også får lyst å komme dere opp, og ut av sofaen!

I starten av september startet jeg en liten utfordring til dere følgere som allerede har en polar aktivitetsklokke. Få 100% hver dag i HELE september! Jeg er helt imponert over hvor mange som står på, og som ikke gir seg før de har nådd målet hver eneste dag! Det er selvfølgelig lov å være med på utfordringen selv om man ikke når opp hver eneste dag. SÅ lenge det kan motivere til å gjøre at DU kommer deg mer ut!

IMG_2227

I oktober og ut året vil det bli en ny utfordring. Denne vil jeg promotere i slutten av mnd. Her vil det også gå på prosenter, men det skal være rom for at noen dager kan være vanskelige. Altså. Vi er jo bare mennesker her!

Fortsett og stå på! Med eller uten klokke. Fortsett å gi det lille ekstra i hverdagen.

Gjør du det, så lover jeg deg at du vil komme langt. Du vil få mer energi, og du vil føle deg så vanvittig mye bedre enn om du lar sofaen vinne igjen og igjen. DO IT! Guts på, og ikke gi deg før målet er nådd, hver eneste dag!

Men viktigst av alt. BESTEM DEG FOR HVA DU VIL!

Ps. Innlegget er ikke sponset, men skrevet av egen interesse for produktet.

Følg meg gjerne videre for MASSE inspirasjon og motivasjon!

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg

1 kommentar

  1. Jeg er så enig i at Polar a360 er en kjempemotivasjon altså! 😀 Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte meg denne, og i tillegg til det så er du også kjempeflink til å motivere meg hver eneste dag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *