Dette må være noe av det morsomste jeg har gjort!

Dette var helt rått!

Vi hadde første dag av bedremeg-aktiv Oslo i går. En super gjeng med motiverte, treningsglade mennesker sto klare på Comfort hotell Karl Johan kl 15.00.

Sammen reiste vi opp til Holmenkollen for å ta første økt der.

Jeg var både spent og nervøs på hvordan disse jentene ville like økta jeg hadde lagt opp. Ble det for lett? Ble det for tungt? Og ville de syns det samme som meg? At trening i kollen er sinnsykt gøy!

Jeg kunne jo ikke bli annet en strålende fornøyd når jeg så denne gjengen stille seg opp for felles bilde. SÅ klare for å ta kollen med storm!

SAM_7592SAM_7591SAM_7596

Og en ting skal jeg si dere! Disse jentene sto på til siste slutt! Her var det ikke snakk om å la utfordringene gli forbi uten å ha gitt ALT!

herregud, jeg klarte det! Det hadde jeg aldri trodd

Hørte jeg en si når de nådde toppen.

SAM_7604

Og selv brøte jeg JAAAAAAAAAA, når jeg så noen klarte å samle beina, og dra dem med seg i et hopp opp murtrappa. Enda en mestring nådd! For en utrolig følelse å se folk mestre det de ønsker å få til!

Dette er ubeskrivelig morsomt!

Jeg gleder meg virkelig til helgas fortsettelse! Nå skal vi straks ned i bakgården på hotellet og ha en halvtime med stretching, før vi reiser opp til sognsvann for dagens økt!

Mer om hvordan helgen har vært, kommer i løpet av helgen! 🙂

Og ønsker du å følge med på hva vi gjør, legg meg til på snapchat: bedremeg

Du finner meg også på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *