Oppskriften alle ville ha! Wrap the egg!

Det snappes ofte fra denne kanten, som dere sikkert har fått med dere. Og det at jeg snapper mat er jo ikke noe nytt.

Men i går rant det inn både snapper og meldinger fra dere lesere hvor dere spurte etter oppskrift på gårdagens lunch.

Jeg hadde jo håpet at kanskje en og annen ville vite hvordan egge wrapen min ble til, men at det var så mange hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd!

Så derfor folkens! Kommer en how to!

Egge wrap

SAM_7493

Dette trenger du til to små eller en stor wrap:

  • To egg (ikke bland dem sammen)
  • 2 ss vann
  • 2 ts revet ost
  • 2 klyper krydder
  • 4 skiver skinke
  • 2 never salat
  • 4 strimler paprika
  • 8 fetaost terninger
  • Olje til steking

Om du skal lage to små eller en stor, kommer ann på hvilken panne du har. Det BØR være en panne som er kjent for å la ting løsne og ikke sitte fast.

Jeg lagde to små.

Ha et egg i en liten bolle, tilsett 1 ss vann og en klype krydder. Jeg pleier å bruke grønnsakskrydder fra «asia-butikken» eller bare salt + pepper. Hell røren over pannen som står på middels varme. Ha over ost og stek til egget er gjennomstekt. Røren skal være tynn! Og JA… den er ikke superlett å få av i starten. Noen ganger enklere enn andre.

Legg «wrapen» på en fjøl og ha på skinke, salat, paprika og fetaost. Såååå himmelsk godt!

SAM_7492

Som du ser ble den ene wrapen min litt kranglete på panna… Men, vi ble enige om at det gikk greit. Den smakte like godt!

SAM_7495

Du kan selvfølgelig også erstatte skinke osv med annet du digger! Godt blir det nok uansett ♥ Kos deg og NYT!

Del om DU skal prøve ut denne oppskriften!

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Legg meg også til på snapchat, kanskje dukker det opp flere ting du vil ha oppskriften på? Du finner meg som bedremeg.

3 kommentarer

  1. Prøvde denne i dag til middag. Og mine kresne barn elsket det. En skikkelig suksess:)
    Dette blir nok både lunsj og middag flere ganger framover:)

    1. bedremeg

      SÅ bra! 😀

  2. Denne skal prøves i kveld samen med ristet loff ☺☺

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *