Avocado + pesto = sant!

Noen ganger har jeg ikke alt jeg trenger for å lage en spesifik ting, så da kan det ofte skje at jeg heller prøver meg på en ny versjon, med litt andre ingredienser. Sånn som den gangen jeg oppdaget avocado pesto!

NAM!

Jeg elsker både hjemmelagd guacamole og pesto, så at disse to skulle forenes til ett var en sykt god ide om jeg må si det selv.

Smaken er jo som baken som de pleier å si, men jeg syns du bør prøve!

avokadopesto3

Dette trenger du:

  • 1 Avocado
  • 1/2 plante basilikum.
  • 2 ss olje
  • saft fra 1/2 lime
  • salt og pepper
  • 1/2 ts hvitløkspulver

kutt opp avokado og basilikum og ha det i en bolle (som passer til stavmikser) ha i litt av oljen, lime og krydderet. Bruk stavmikser for å få en fin mos. Oljen har du i litt etter litt mens du mikser. Passet veldig godt sammen med grillmat, salater eller som dip til grønnsaker.

avokadopesto2

NYT!

Lik og del gjerne innlegget på facebook ♥

Følg meg også på facebook og instagram for mer inspirasjon

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *