Den geniale løsningen som reddet eksamenstiden

Alt rundt meg har bare vært et eneste rot de siste ukene.

Huset ser bomba ut fortsatt, og på bordet ligger det papirer, penner og markeringstusjer slengt overalt.

Det er siste dag før eksamen. I morgen braker det løs!

I tre dager skal jeg sitte ved bordet mitt her hjemme og svare på spørsmål og jobbe meg mot den siste prøven før drømmen er i boks. Personlig trener utdannelse!

Det har vært mye hjemmetid de siste to ukene, og med lite tid til prioritereinger på matfronten var det utrolig viktig for meg at jeg hadde en enkel løsning .

Heldigvis hadde jeg skapet fyllt opp med produkter fra naturbit. Disse gjorde dagene utrolig mye enklere når jeg trengte frokost, men ikke var gira på å bruke mye tid på kjøkkenet. Det var også genialt å kunne hive i seg en pose nøtter når de latinske muskel glosene prøvde å gnage hull i hjernebarken min.

nøtternaturbit2nøtternaturbit3

Litt ekstra energi er utrolig viktig når du skal få ting til å sitte!

Matlysten har ikke vært på topp. Jeg ble nervøs, stressa og klarte egentlig ikke tanken på mat. Men det å kunne åpne en boks granola, helle i litt melk og pimpe opp med litt blåbær, reddet faktisk dagen min. Uansett hvor dårlig lysten på mat er, går den boksen ned på høykant!

Favoritten min er granolaen med pekannøtt. NAM!

Granola-Pekannøtt-510x510

Den spiser jeg gjerne både til frokost. lunch eller kvelds. Perfekt mengde som gjør meg akkurat passe mett.

Spises lett samtidig som jeg øver inn vanskelige lange latinske muskelnavn.

granolanaturbit

Jeg har brukt abbonert matkassene fra naturbit i snart 4 måneder. Både jeg og kjæresten elsker produktene deres, og vi blir desverre litt for fort tom. Det som er fint da er at vi bare kan velge en større pakke neste mnd!

Naturbit er en matkasse med frokost og mellommåltider. Du kan velge selv hvor mange enheter du vil ha hver måned, men velger du 12, som er standardpakken kan du få denne levert på døren. Du slipper altså å dra ut for å hente den!

De har også nå lansert en familiepakke, som er genial for familier på farten! Har du barn i skole eller barnehagealder, er det helt supert å kunne sende med dem naturbit produkter om du har det litt travelt en dag, eller har glemt å handle inn til matpakken.

Pakkene er lagd på den måten at du kan spise rett fra boksen, og deretter kaste i søpla.

Utrolig praktiske endten du skal spise de hjemme på ditt eget kjøkkenbord, ved bålet på tur, på skolen, på jobb eller etter trening.

Sjekk ut naturbit.no og se hvilken pakke som passer deg og ditt behov best. Jeg garranterer at du finner noe du vil like!

De neste tre dagene skal jeg NAILE den teoretiske eksamen. Og jeg skal gjøre det med masse energi!

Håper du får en fin søndag, og en energisk uke!

Vil du teste ut produktene fra naturbit, ta en titt på naturbit.no

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Spennende Hilde! Hvilke produkter utenom pekannøtt granol anbefaler du? Jeg må selvfølgelig prøve den også!

    1. bedremeg

      Anbefaler å smake på alt egentlig. Man liker jo forskjellige ting. men jeg pleier å gå for granolaen, både pekan og hasselnøtt. Ellers er også nøtteposene og barene fantastiske <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *