Er du lei de samme gamle grønnsakene? Prøv dette!

Jeg spiser MYE grønnsaker.

Hver eneste dag, i nesten alle dagens måltid finner du en eller annen form for grønnsak på tallerkenen min. Noen ganger bare agurk eller tomat på knekkebrødet med skinke, andre ganger et helt hav av regnbuens farger sammen med et godt stykke protein.

Men, når du hver eneste dag i lang tid har slafset i deg de samme dampede grønnsakene med salt. Så sier det seg selv at du blir lei. Lei av den samme smaken.. Lei av å tilberede, lei av å dampe, salte osv osv.

Da er det på tide å bli litt kreativ!

glassert3

Finn på no nytt!

Altså… kanskje ikke noe nytt, for du er jo neppe superwoman (Eller?). Men du kan kanskje prøve ut noe du ikke har prøvd før?

Jeg kom over denne ideen om at jeg skulle glassere grønnsakene.

For mange er det sikkert old news, og det var det jo egentlig for meg også, men jeg hadde jo aldri prøvd det! Så hvorfor ikke? Men så tenkte jeg.. sukker..? NEI. Jeg har ikke en ss sukker over grønnsakene mine ! No chanse!

En ss er jo ikke så mye, og kanskje ikke verdens verste måte å få i seg sukker på. But still… Jeg fant et alternativ, og det ble superfantastisk (ja, kanskje det er jeg som er superwoman? neeeeeida…)

Dette trenger du for glasserte grønnsaker:

  • sukkererter
  • squash
  • gullerøtter
  • Rødløk
  • salt og pepper
  • hvitløkspulver
  • sukrin gold

Det kommer litt ann på hvor mange du skal lage til. Men til to voksne og et barn bruker jeg ca 1/2 pakke sukkererter, 1/2 squash , 1/2 rødløk og tre små gullerøtter.

Glassert2

Steik disse på medium varme i panna. Ha på krydder.

Til denne mengden grønnsaker bruker du 1,5 SS sukrin gold, som du strør over og rører inn til det smelter.

Server når alt er godt blandet sammen.

glasserte

VOILA!

Enkel men sååå digg forandring!

Sukrin gold får du kjøpt på tilbud hos Xlife nå!  Klikk her for link!

Ha en strålende dag videre!

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *