Med noen små endringer, kan du gjøre treningen enda morsommere!

Kjenner du viljen graver deg ned, og dørstokken bare blir høyere og høyere? Trening er jo bare gørr kjedelig, og ikke minst slitsomt tenker du…?

Jeg vet at mange føler det sånn! Dessverre.

Det er på tide å tenke litt nytt folkens!

Det er på tide å finne ut HVA som kan gjøre treningen litt morsommere. Hva er det som gjør at du kommer deg ut? Hva gjør dørstokken litt lavere, og viljen enda mer tilstede?

Noen syns kanskje jeg er litt overfladisk akkurat nå, men jeg prioriterer faktisk først og fremst å føle meg vel! Mange tenker at det ikke er et must å se så fresh ut på trening, men for min del som har aktivitet og styrketrening som en del av hverdagen, er det minst like viktig ut å se fresh ut når jeg drar på gymet, som når jeg skal ut å gjøre ærend, eller i møter.

Selvfølgelig på en annen måte, men likevel.. FRESH!

Og da starter det jo med klær.

Noen ganger føler jeg for å gå i sort. Andre dager føler jeg for å gå med favorittfargen. Sånn som i går. Da Følte jeg for denne knallblå tightsen fra Black diamond.

addnatureinnlegg

Som forøvrig er et nytt merke for meg. Aldri prøvd det før jeg klikket hjem et par plagg fra Addnature for en liten tid tilbake.

Men folkens.. Se hvor blå den er da! JEG ELSKER DEN! 

Den er høy i livet og romslig samtidig som den sitter utrolig bra.

Sammen med toppen fra samme merke passet den perfekt til mandagsøkta. Dagen hvor jeg starter uka med et skikkelig POW, og setter standaren for motivasjonen!

addnature8

Jeg elsker formen på toppen. Den har frynser på siden, som gjør at den legger seg SÅ fint!

addnature7

Topp finner du HER// Tights HER

Så over til neste punkt. Tren noe DU syns er morsomt!

Terper du samme øvelser, uke etter uke, måned etter måned blir du til slutt møkka lei. Og er det noen øvelser du ikke liker, bytt dem ut med noen andre! Det finnes et hav av muligheter, og tro meg på dette, det finnes MANGE forskjellige ting å gjøre for hver muskel. Man kan faktisk trene rumpa selv om man IKKE tar knebøy feks.

Selv har jeg lagt om programmet nå fremover, hvor jeg trener mer fettforbrenning. Litt høyere puls, og mer tempo. Utrolig gøy å gjøre noe nytt!

addnature4addnature6

Knall start på uka, og så fornøyd med outfiten!

Sjekk gjerne ut mer fra Black diamond ved å klikke HER, så kommer du direkte til addnature.no 

Helt til slutt dere…

Selv om jeg liker å føle meg fresh når jeg går TIL trening, er jeg langt i fra like fresh når jeg er ferdig! For ja.. ekte trening = pust, pes og rødsprengt ansikt!

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram for mer inspirasjon

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *