På denne måten får du fokuset på rett sted

Jeg ble bedre og bedre på løpingene, og den faste runden kunne bare gå å legge seg!

Når jeg bodde i Trondheim fant jeg en super løperunde rett utenfor døra. Her var det grusvei nesten hele veien, det var skog, åker, litt bilvei, men masse fin natur rundt. Det var bakker opp og bakker ned. Runden var 6 km lang.. og helt perfekt for jenta som ville jobbe med løpeformen!

Jeg savner runden min jeg….

terapi

Gode minner fra tiden tilbake…

På tide å tenke NÅTID, og se fremover.. Og vettu hva?! Jeg er fortsatt heldig, for jeg må ikke gå langt for å kunne løpe i skogen! Og nå er våren kommet for fullt her nede, og lysløypa er snart helt bar! Dette betyr at det IGJEN er klart for å finne frem løpeformen.

Når jeg skal finne løpeformen er jeg avhengig av å ha hele livet med meg på tur…. Ja.. Som blogger er det alltid et MUST å ha med mobil feks. Ja, hvordan ellers skal jeg få dokumentert? Plutselig finner jeg et perfekt sted å ta bilde på, eller en fin benk hvor jeg kan gjøre noen treningsøvelser. Da må jeg jo vise dere mulighetene!

Ja, også nøkler! Jeg kan jo aldri dra hjemmenfra uten nøkler. Og selvfølgelige har jeg et stort nøkkelknippe som rister godt i lomma når jeg løper… Sammen med mobilen… Jeg bare kjenner nøkkelen riper opp skjermen på mobilen for hvert skritt jeg løper. ÆÆÆH!

VANN! Det er et must på tur. Jeg trenger ikke ha flere liter hengene i armene, men bare noen dråper til de gangene jeg blir ekstra tørr i halsen og kjenner pusten er på tur til å dø ut.

Men.. jeg takler ikke løpe med flaske i hånda. Da blir fokuset helt på feil sted. Derfor, har jeg rett og slett bare droppa å tatt med flaske noen ganger. Og det, mine venner… Funker dårlig!

Jeg ønsket meg et løpebelte. Et som kunne redde meg på løpeturen. Et belte jeg kunne ha med meg livet mitt i. Ja, altså, vann, nøkler og mobil. Et som var stort nok, men som ikke var tungt.

Så fant jeg dette!

bareripsbarerips3

Ikke bare får jeg plass til mye, men jeg får også printet navnet mitt på den! Hvor kult er ikke det?!

Løpebeltet finner du i flere farger hos Barerips.no

barerips2

Løpebelte fra Camelback//Klikk HER

Nå gleder jeg meg masse til å ta det i bruk for fullt, og slippe å komme hjem med en følelse av at jeg har hatt dagens løpetur i sahara. Kanskje kan jeg til og med løpe lengre! Nøklene slipper å gnage seg inntil mobilen, men kan istedenfor ligge fint inne i sin egen lomme OG godt festet i nøkkelknippe som er inne i beltet.

PÅ denne måten kan du fokusere på løpingen, istedenfor å måtte ta ting ut og inn av jakkelommer, være redd for å bli så tørst at kroppen raser sammen, eller tenke på mobilen som blir knust av nøkkelen.

Wohow! Lets run!

Dette blir en bra vår folkens! Kom dere ut og vær i aktivitet!

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Hanna Erdtman

    Ssmboeren min jobber kveld så her blir det mye hjemmetrening siden vi har en 2,5 åring i hus ☺ SÅ i går tok mor på seg inne-gymskoan, fant litt digg barnemusikk på youtube, og så dansa vi runt (og jeg «jogga» en god del) innendørs i 1,5 timer ! Kjempefin økt for meg og kjempeartig for lillemann ☺

    1. bedremeg

      SÅ gøy Hanna! Ja, aktivitet med barna er gull verdt! <3 Her løp jeg til håndballtrening mens jenta mi sykla. Følte oss veldig spreke altså. Og tiåringen syns det var stas at mamma ble med på trening! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *