En liten baby…

Det er over 1,5  år siden jeg møtte min kjære for første gang. Siden da har flere stilt meg spørsmålet…

Skal dere ikke ha barn sammen snart? 

Jeg svarer det samme til alle…

NEI! Jeg har to barn som jeg elsker over alt i verden. For meg er det nok. Jeg vil ikke ha flere barn.

Jamen, dere har jo ingen barn sammen?!

Nei.. han har to, og jeg har to. Sammen blir det fire barn! Og vi har allerede problemer med å komme oss rundt med alle fire sånn som det er… Hvordan tror du det ville blitt med 5 barn?

Og neida… det er ikke bar antallet som setter en stopper for produksjonen, men jeg har en formening om at jeg vil bruke tiden min på de jeg allerede har. Skulle jeg hatt et til barn, er jeg redd jeg aldri hadde fått tid til noen ting lengre.

For noen passer det med en haug med unger løpende rundt. For meg er to barn helt perfekt! ♥

Og selv om jeg egentlig ikke vil si det… så begynner jeg jo faktisk å dra litt på åra (tenker min kjære blir fornøyd når han ser jeg innrømmer det).

En ting til… som noen kanskje blir sjokkert av å høre, men jeg HATER å være gravid! Herregud som jeg hater det… Stor, vann i hele kroppen, kynnere ut av en annen verden, vaggete, carpal tunell syndrom, migrene… U name it! Nei, sorry ass, men jeg har aldri følt meg så forferdelig som når jeg var gravid med mine to.

Det var selvfølgelig verdt det… JA. Men jeg vil ikke være gravid en gang til!

Her om dagen snakket jeg og kjæresten om hvordan ting skulle være når vi giftet oss… Hvorpå han sa, men.. La oss ikke stresse med bryllup enda. Vi må jo bli ferdig med unger først! Jeg regner med du vil gifte deg ETTER vi har fått barn?

Han var helt seriøs.

Ehh…? Hæ? Barn? Jeg trodde vi var rimelig enige om at vi ikke skulle ha flere barn?

Skal si dere latteren sto høyt etter den reaksonen der.

Så NEI! Vi er fullstendige enige om at flere barn blir det IKKE!

Hund derimot. Det skal vi selvfølgelig ha. En liten babyhund ♥

Men først… må vi kanskje flytte sammen?

Takk for at du leste…

Følg meg gjerne

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *