Det skulle ikke mer til enn den ene setningen

Jeg prøver å svelge den store klumpen jeg har i halsen… Men den forsvinner ikke.

Jeg vet at han skal være borte kun i 6 dager, men det føles som en hel evighet.

Vi har vært sammen i over 3 mnd nå.. hver eneste dag.

Men du har gledet deg lenge til å besøke pappaen din. Både jeg og du vet at det kommer til å bli kjempegøy for deg å reise. Vi lagde en kalender hvor vi satte kryss og telte hvor mange dager det var igjen. Hver eneste morgen lyste du opp for å sette et nytt kryss.

Så kom den… Endelig var reisedagen her.

I den nye turtles sekken pakket vi tegneark,tusjer, star wars blad og litt flygodis. Kofferten var full av klær og den nye roboten du fikk til jul. Den kom til å savne deg så mye om den ikke fikk bli med, så da var det jo helt klart at den måtte få plass.

Du trallet stolt avgårde med sekken på ryggen og kunne nesten ikke vente til pappa kom.

Det skulle ikke mer til enn den ene setningen.

Jeg savner deg allerede mamma…

Du vet virkelig å sette en stor klump i mammahjertet du vennen min… Søte gode gutten, som alltid kommer med så fine ord.

Det er stilt om morgenen… og ingen liten gutt som titter fjeset inn på soverommet og hvisker Mamma… Ingen liten gutt som kommer krypende i pysjen for å gi mammaen en kos og et kyss på kinnet.

Det er nok verst for mammaen, for jeg er helt sikker på at du koser deg MASSE

Du er savnet når du er borte, men jeg vet du snart kommer tilbake ♥

Takk for at du leste…

Les også  «jeg syns synd i han som har deg som mor»

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Eller legg meg til på snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *