Ikke sitt i sofaen og ha dårlig samvittighet etterpå

Når det kommer et innlegg fra en treningsblogger på denne tiden tenker du vel at det burde inneholde noe som, hvordan holde formen i julen, eller hvordan unngå å spise ditt og datt osv…

Men vettu hva?

Når det er jul så gir jeg F i alle tips og tenker at du vet hva du vil og du vet hvordan DU feirer julen. Ønsker du å ha den sukkerfri, så går du for det. Ønsker du å spise alt du kommer over, så gjør det! Men ikke sitt i sofaen og ha dårlig samvittighet etterpå. Gjør det fordi du vil, og fordi du nyter det!

Personlig så gjør jeg vel litt som sistnevnte. Jeg spiser nesten alt jeg kommer over av både søtsaker og salt mat… og ja, jeg vet det ikke akkurat lønner seg sånn vektmessig, men for meg er det viktig å finne den rette balansen. Og ærlig talt.. Hvor mye skader det om man går opp litt? Kilo meg her og kilo meg der sier jeg. Jeg veier meg ikke uansett, og det lille som setter seg på magen eller lårene er ikke noe jeg aldri får bort igjen.

Balanse tenker du sikkert nå? Er det en balanse når du spiser alt du kommer over?

Ja.. i min verden er det det.

Jeg vet jo at dette skjer kun noen dager. Og etter de dagene er jeg møkkalei av alt som heter sjokolade og feit mat. Og finner lett motivasjonen til å fortsette der jeg var før jul. Jeg vet også hvor jeg skal og hva jeg vil, og ikke minst at jeg kommer meg på trening om jeg føler for det.

Så kjære deg som leser dette… Gjør det DU føler for! Det er jul, og det er lov å kose seg. Men det er selvølgelig også lov å ta fornuftige og sunne valg!

I morges droppet jeg frokosten for en shake, og gikk i skapet å tok meg en sjokolade rett etterpå! Snakker om balanse!

DEL om du er enig! 

Følg gjerne meg, min balanse og sunne og ikke fult så sunne valg på snapchat: bedremeg

Følg meg også gjerne på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *