O helga julestress

Dagene bare flyr avgårde, og tiden strekker ikke akkurat mer til i det vi nærmer oss den store dagen.

Selv om det er søndag og sløvedag, har denne kroppen nesten ikke sittet stille. Her har det gått i rydding, vasking og organisering med ommøblering for å få inn juletre…

Men, etterhvert kom treet på plass.

Såååå fornøyd hadde jeg handlet inn lys til juletreet på halv pris når jeg var innom nille her om dagen… men til min store skuffelse var ikke engang halve treet dekt når alle var på. Så da bærer det ut på shopping igjen i mårra! bare ber til høyere makter om at lysene ikke har forsvunnet fra butikkene heeeelt enda.

I alle juleforberedelsene tok jeg og min kjære oss tid til å gå ut en tur i mørket i ettermiddag. Etter å ha vært inne hele dagen, var det vanvittig deilig å komme seg ut å trø rundt litt.

Selv om det er mørkt og vått ute, er det utrolig koselig å gå forbi alle husene og se hvor fint folk har pyntet.


I kveld titter jeg faktisk bare innom en kjapp tur her på bloggen for å si at jeg fortsatt lever. Ting går unna, og jeg får knapt tid til å skru på pcn før det er noe nytt jeg må henge fingrene i.

Jeg håper å få mer tid til å skrive etter alt har roet seg, og allerede i morgen kommer det en liten video til dere! 😉 Jeg skal nemlig vise dere en øvelse som er KNALL for deg med dårlig holdning, eller som bare ønsker å styrke bakside skuldre/rygg.

Men NÅ, skal jeg gi deg et lite tips om du kjenner førjuls-stresset ta deg!

Klarer du ikke roe ned, så gjør som meg… Sett på denne på høyt, len deg til bake, lat som snøen daler ned ute.. og NYT!

Fin fin søndagskveld!!

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook ♥

På snapchat finner du meg som bedremeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *