Beklager at jeg har et liv utenom…

Jeg slenger ræva ned på sofaen litt.. I det jeg prøver å få igjen pusten.

Julegaver som skal kjøpes, pakker som må sendes. blomster skal handles inn, Stresse avgårde til flyplass med tiåring som skal reise alene med fly på førjulsferie, booke bursdagsfeiring for tiåringen (som egentlig bare fortsatt er ni når jeg tenker meg om) trening, møter, henting av klær, og enda litt mer julegaveshopping.

Dagene flyr så alt for fort i fra meg, og jeg har ikke fått blogget på snart 3 (!!!) dager! DET skjer sjelden!

Jeg prøver alltid å få ut minst 1 og helst 2-3 innlegg hver dag, men på dager hvor det er så mye å gjøre som det er nå for tiden, må jeg prioritere annerledes.

Derfor vil jeg bare beklage meg litt i dette innlegget… For at jeg har et liv utenom.

Jeg gjør alt jeg kan for å holde liv i bloggen…

Selv om jeg setter all verdens stor pris på leserne mine, så må jeg bare tenke litt på det jeg har her hjemme også innimellom.

Noen tenker kanskje at det å drive en blogg umulig kan ta så lang tid iløpet av en dag?!

Jeg kan fortelle deg som tror at livet og tallene på en blogg holder seg oppe av seg selv, du tar skammelig feil! Her er det viktig og holde ballen rullende, og ikke stoppe opp for lenge! Det er mye jobb i det og faktisk finne på noe å skrive hver eneste dag! Man må ha inspirasjon og energi til å sette seg ned foran skjermen og få ned noen fornuftige ord, som noen i det hele tatt orker å gå inn for å lese. Man må ta bilder, finne bilder som passer til innlegg. Sørge for at man skriver om noe man VIL skrive om, og som leserne ønsker å lese. Kunne nevnt en hel masse punkter her, men poenget er at det faktisk er ganske tidkrevende.

Tror du meg fortsatt ikke?! Prøv selv da vel! 😉

Så hvorfor gjør jeg det? Hvorfor bruker jeg så mye tid på det?!

Fordi det gir meg så vanvittig mye tilbake!

Jeg elsker å skrive og jeg elsker å kunne spre glede, motivasjon og inspirasjon til leserne mine!

MEN!

Noen dager må jeg bruke den ekstra timen jeg har på å sjekke om de har et OK spisestuebord på ikea (satser på det ikke skjer for ofte), og da blir det nedprioritert med ekstra tid foran pcn.

I går sank jeg ned i senga allerede kl 20.30 etter to migreneanfall… Prøvde alt jeg kunne å finne på no fornuftig å få ut her, men.. migrenen seiret og ville at kroppen skulle slappe av.

Noen dager er det nok å bare være meg. Hilde.. Mammaen til mine to små, og kjæresten til gutten min <3

Jeg tar ikke juleferie i år. Jeg blogger når jeg har noe på hjertet, og håper dere heller ikke tar ferie fra lesingen…

Takk for at du leser!

Følg meg også på facebook og instagram

Jeg snapper deg på bedremeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *