Min første EVER!

Når vekkerklokka ringte 05.30 i går var jeg ikke videre imponert over min kjære som hadde klart å sette den på en halvtime for tidlig!

Vi måtte opp 06 for å få alle unger avgårde, men å begynne å slumre allerede så tidlig var litt i overkant optimistisk.

Men, jeg holdte meg godt under dyna helt til min klokke ringte. Da var det opp å hopp og fikse seg til dagens store hendelse.

Det tok nøyaktig et kvarter før et migreneanfall brøt løs. TYPISK, på en så viktig dag som dette! Så jævla typisk!

Jeg som ikke går på noen form for migrenemedisin, heiv i meg en ibux og en paracet før jeg vekte de andre i huset og satt meg rolig ned i sofaen igjen. Der satt jeg helt til jeg fikk synet tilbake, og klarte å fungere igjen.

Heldigvis var det et lett anfall denne gangen, så det gikk ikke utover dagens begivenhet.

Dere som følger meg på snap har fått med dere hva jeg gjorde i går…. Til dere andre:

Jeg var på min første ever, pressefrokost! 

Jeg er så heldig å være ambassadør for Polar, og var i går på frokost på selveste Bølgen & Moi, hvor ambassadører og presse var invitert for å se presentasjon av den nye klokken A360.

A360_productimage_1

Jeg fikk min egen klokke til odel å eie som jeg gleder meg masse til å prøve ut fremover. Og jeg skal selvfølgelig dele med dere hvordan den funker, og hvilke funksjoner den har! GLED DERE, den er RÅ!

Det var stort for meg å være med på min første pressefrokost. For meg er dette et tegn på at jeg og bloggen min er på vei i riktig retning. Det er så utrolig mye kult som skjer fremover, og jeg gleder meg sykt til å ha enda mer å gjøre!

IMG_0187

Det er nesten litt flaut å si det, men når jeg satt å hørte på presentasjonen, ble jeg så gira og engasjert i forhold til hvordan jeg vil jobbe heretter, at jeg nesten felte en tåre!

Tipper jeg er en av få som blir rørt av en pulsklokke-presentasjon.

Men, det sier vel bare sitt om hvor mye jeg faktisk brenner for dette, og virkelig vil hjelpe folk.

Men, mer om det senere folkens! Nå skal jeg og jenta mi avgårde til Fredrikstad for å freshe oss opp! Følg gjerne med på snapchat hva som skjer utover dagen! (add bedremeg)

Ha en strålende lørdag fine folk!

Følg meg gjerne også på

Facebook ♥ Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *