Det var så vondt!

Det er så typisk meg!

Jeg kjenner ikke mine egne grenser godt nok, og kjører meg alt for hardt!

I går hadde vi utholdenhetstrening med afpt på bislett, og vi startet dagen friskt på utebanen med maxpulstest.

Dette er noe jeg har gruvet meg til lenge.

Jeg syns det er deilig å løpe i skogen eller i lysløyper i moderat tempo, men det å skal kjøre seg helt i bakken er vel ikke noe noen har som favoritt aktivitet. Men igjen.. Det er utrolig deilig å kjenne at kroppen funker og klarer å gjennomføre!

For min del var det bare såvidt denne gangen.

Jeg var først PT for min «kunde» som skulle gjennomføre testen.

Så etter 35 minutt ute i kulden var det min tur.

Etter 20 minutter med oppvarming var det klart for stigningsløp. Allerede på den første stigningen kjørte jeg meg selv så hardt at jeg klarte å strekke det ene låret!

POKKER OG tenkte jeg høyt!

Nå som jeg var så godt i gang og gira på å fullføre! Skulle dette ødelegge hele denne dagen for meg?

Afpt hadde selvfølgelig stilt opp med en ekstra foreleser denne dagen som også var fysioterapaut! Hun klemte på låret mitt for å kjenne hvordan det sto til, og hvor vondt det var.

DET VAR VONDT for å si det sånn!

Men etterhvert som hun klemte på det, ble det faktisk bedre.

Hun sa jeg fikk kjenne litt på det selv… Jeg kunne prøve å starte med heat nr.1, og bestemme om jeg ville fortsette. Men at det var viktig å ikke kjøre seg for hardt så det ble værre.

Etter et par hundre meter med løping kjentes det bra ut. Så tro det eller ei, jeg fullførte begge heatene! 

Og JA.. jeg holdt på å dø på slutten.

Jeg kom desverre ikke helt opp i maxpuls, med 184 av 189 er ikke så verst tenker jeg!

Etter testen kom det flere økter. Bl.a soneløping og intervaller.  Den siste runden med intervaller måtte jeg bare droppe pga låret som egentlig ikke var helt bra. Da satt jeg fint på tjukkasen og heiet på de andre.

IMG_9922

Helt på slutten skulle vi være PT for hverandre og kjøre en utholdenhets økt med tre øvelser. I min gruppe ble vi enige om å kjøre tabbata med boxjumps, armhevinger og burpees. 8 sett med hver, og jeg kan love deg DEN kjennes i dag!

Jeg kom hjem…

Sliten og med vondter i låret som gjorde at jeg knapt klarte stå oppreist. men jeg kjente også at dette ikke var smerter som førte til skade.

I dag tidlig våknet jeg opp, og alt jeg kjente i går var borte!

Det var en helt utrolig kul dag, med masse utholdenhetstrening! Jeg som egentlig ikke er stor fan av akkurat det koste meg virkelig! Såååå…

Creds til AFPT for fantastisk bra opplegg! 

Denne dagen på bislett var virkelig over all forventning, og skal du gå afpt, GLED deg til denne dagen. Du blir sliten, men det er sinnsykt gøy!

Har du forresten fått med deg at jeg kan gi deg en rabattkode dersom du ønsker å bli personlig trener? Send meg en mail på hildemad@gmail.com så kan jeg gi deg mer info om studiet, og en kode du kan bruke når du melder deg på!

Følg meg gjerne på

Facebook ♥ Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *