Jeg viste dere ikke dette på snap

I går gikk jeg i seng med dårlig samvittighet. Følte meg bare tvers igjennom elendig. Derfor bestemte jeg meg for å stå opp litt ekstra tidlig i dag, for å få bedre tid til å ta meg selv sammen før ungene sto opp.

Jeg var så sliten i går at jeg vurderte å gå løs på hele godis skapet mitt. Jeg hadde lyst å ta ut alt, og bare sette det på bordet for fråtsing.

Jeg endet opp meg en skål gullerøtter + dip, riskaker, et par mintsjokolader og et glass saft. Jeg var ganske så fornøyd akkurat da. Selv om jeg hadde tatt med to sjokkisbiter, følte jeg det var innafor med tanke på hvor langt jeg egentlig hadde lyst å gå.

De som følger meg på snap fikk også se at jeg glatt innrømmet å ha strekket strikket litt langt.

Noen vil nok tenke at jeg er helt idiot som ikke kan unne meg litt godt en kveld, men når jeg er der jeg er i dag, så er det igrunn ikke innafor i det heletatt.

Når jeg setter meg et mål, så skal jeg nå det! Og når jeg (sammen med kjæresten min) har BESTEMT at godteri KUN er lov på lørdager, så er det sånn! Da skal man ikke bruke hverdager på å finne unnskyldninger til å få lov å lete frem noe fra godisskapet. Det blir bare for dumt for min del.

Men det ble altså gjort i dette svake øyeblikket.

For det var nemlig ikke sånn at det endet der, med de sjokkis bitene. NOPE… Jeg bare unnlot å vise dere det på snap. Og for DET skjemmes jeg!

Skryte av at jeg BARE spiste to biter, når sannheten er at jeg heiv i meg en skål med potetgull etterpå også?! Fy skam seg Hilde!

Noen øyeblikk er svake, og dumme avgjørelser blir tatt.

I ettertid lærte jeg at jeg burde ringt kjæresten min… Han hadde lett fått meg på andre tanker, og ville gjort MYE for å hjelpe meg sånn at jeg hadde klart målet mitt denne uken også.

Men.. det er lett å være etterpåklok.

Ingen skade skjedd med godis på en onsdag. Men jeg når ikke målet mitt. Noe som for meg er ille nok.

Jeg gikk i seng i går, og hadde bestemt meg for at dette ble denne ukens lørdag. Derfor blir lørdag godis fri!

Og snill som min kjære er, så gjør han det samme…

Han tar straffen for mine synder! 

I dag blir en GOD dag!!

Jeg har lovet meg selv å ta noen ekstra reps på trening 😉

Følg meg gjerne på

Instagram  Facebook

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *