Kjære patetiske snapper. Hvor desperat er du egentlig?

Stadig vekk kommer det opp useriøse sleske snapper fra det motsatte kjønn,

Spørsmål som «kan jeg få se mer av deg?»  eller noe så bedårende og sjarmerende som «har du lyst på pikk?» har i det siste vært en gjenganger på telefonen min.

SUKK… 

Seriøst! Dere menn der ute! Når skal dere lære? Og når skal dere skjønne at en jente som snapper 20% av snappene sammen med kjæresten som hun elsker over alt i verden, IKKE er gira på deg? Ei heller gira på å vise MER!

Og om jeg så ikke hadde hatt en kjæreste så hadde det der aldri gjort noe som helst positivt for deg!

Jeg tror ikke det er en ENESTE jente der ute som blir sjarmert av den setningen.

Ærlig talt!

Og om det er sånn at du er jente og svarer JA på slike spørsmål fra ukjente menn… Er det nok mest sannsynlig fordi du er temmelig desperat eller muligens rimelig tett i pappen. Jeg tipper begge!

Personlig, blir jeg bare flau. FLAU på den andre personens vegne. HAN er desperat han tenker jeg… Som må spørre en random ukjent jente om hun har lyst på pikk… via snapchat?!

Overgitt dobbeltsukk… 

Og når jeg gang på gang (ganger 10) får snap fra samme person som skriver «heeeei» etterfulgt av noe så kreativt som… «tights?»

altså…

Hva er det du vil?

JA hei! jeg har på meg tights av og til.. JA, det stemmer! Jøss.. bra observasjon!

Ikke fullt så bra observasjon når min kjære sender deg snap av låret sitt i stram joggis og spør om du ville se mer. Du svarer ja, og kjæresten gliser mer og mer for hvert bilde han sender av seg selv til deg i type «close up» stil av låret sitt i bukse, mens du nesten trygler om mer…

Jeg skulle gitt mye for å sett blikket ditt når du etter et par snapper skjønte hva det var som foregikk, og blokkerte meg.

! til dere som tror jeg har lyst å se pikken deres, eller som febrilsk prøver å få se mer av meg… La dette være en advarsel.

Med mindre dere vil se mer av min kjære da 😉 HAN er veldig sjarmerende.

Og til dere andre, som sjarmerer på andre måter… Fortsett med det! Jeg elsker å få spreke, humoristiske og GLADE snaps!! ♥

Og har ikke DU lagt meg til enda?! Gjør det! Du finner meg som bedremeg.

Lik og del gjerne om DU også er lei av usjarmerende menn, eller kvinner! 

Følg meg gjerne på

Instagram  Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *