Jeg måtte le høyt mens jeg løp

Jeg trippet lett bortover asfalten på vei mot skogen, med den spotify på ørene.

Jeg kjente på den fantastiske følelsen av å endelig komme seg ut å løpe i nydelig høstvær…

Fra den ene sangen til den andre, uten at jeg tenkte over hvilken liste jeg egentlig hørte på.

Bedremeg SMILE er en liste med sanger som gjør meg i godt humør, og i går fikk jeg kjenne litt ekstra på hvor god stemning en sang kan gi.

Listen slo over på en gammel slager.

WAKE ME UP BEFORE YOU GO, GO!

Ikke en sang jeg vanligvis hører så mye på, men herregud så godt humør den får meg i. Og det kuleste av alt var at takten passet PERFEKT til oppvarming! Jeg løp i takt med musikken mens jeg humret for meg selv. Hadde jeg blitt stoppet på gaten og spurt hva jeg hørte på akkurat der og da, hadde jeg mest sannsynlig blitt dødsflau! Hvem hører på WHAM! når de løper liksom?!

Jeg! Tydeligvis…

Men helt seriøst. HØR på den her når du løper neste gang. Og varm opp i det tempoet musikken spiller. Ikke lange skritt, men korte lette tripp! Hihi.. jeg kan LOVE deg at du blir i godt humør! PRØV DET!

Gjerne følg lista mi også, som du finner ved å klikker HER, og kom med tips til sanger som gir deg energi eller bare får deg til å smile!

Ha en strålende onsdag!

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Også snappes vi på bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *