Ingenting skal komme i veien for meg og drømmen min

Etter gårdagens innlegg har det kommet mange spørsmål. Både fra dere lesere, og fra nære venner. Så nå må jeg bare si et par ting…

NEI, JEG SKAL IKKE SLUTTE Å BLOGGE! 

Jeg skal heller ikke slutte å trene, eller kutte ut skolen. Jeg skal bare trappe ned litt på treningen en periode nå. Og siden jeg ikke vet hva som skjer fremover, vet jeg heller ikke hvor lenge det er snakk om, eller hvordan dagene blir fremover. Jeg har en fantastisk kjæreste som hjelper meg med alt. Så dette skal jeg få til!

Jeg prioriterer selvfølgelig å dra på skolen de helgene jeg har undervisning. men lesingen blir jeg mest sannsynlig å henge litt etter med akkurat nå. Jeg tar det igjen, og skolen skal jeg gjennomføre uansett hva som skjer! Ingenting skal komme i veien for meg og drømmen min!

Jeg kan som sagt i går ikke si så mye om hva som skjer akkurat nå, men det er travle dager med to små hjemme ♥ Jeg vil også bare si at ingen er syke eller noe sånt, bare sånn at det er klart.

Tusen takk for alle kommentarer og meldinger etter i går, det er så utrolig hyggelig å se at så mange får med seg hva som skjer, og spør meg om jeg har det bra. Dere er fantastiske!

Til slutt vil jeg igjen gi en superstor takk til den fantastiske gutten min som stiller opp og hjelper meg med alt jeg trenger når det er tunge tider. Igjen… Jeg elsker deg!

Følg meg gjerne på facebook og instagram, snart er det klart for ny giveaway igjen! Hurra!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *