Denne helgen kunne ikke vært bedre

Jeg hadde en helt uforglemmelig helg, som mange av dere allerede har skjønt. Og i dag vil jeg bare vise dere litt mer av helgen, i bildeformat.

Det skjedde noe fra det sekundet vi kom inn døra på vestlia resort. For et fantastisk sted!

Vi kom frem 19.30 fredag kveld, og allerede kl 20 var det middag og mingling med de andre. Her fikk vi også en fantastisk konsert.

SAM_2832IMG_7568

Hyggelig kveld med litt vin og nye bekjentskaper, før jeg traff puta.

Lørdag var det opp kl 07, for å delta på bootcamp i regi av moods of norway. Dette var en helt fantastisk start på lørdagen, selv om formen tilsa at det ble et par glass vin for mye kvelden før.

Etter bootcamp spiste vi en hærlig frokost, og gjorde oss klare til foredrag.

IMG_7573

Her var det mye spennende som ble tatt opp, og jeg satt stolt som en hane på første rad når min kusine Anne Brith holdte sitt foredrag om sosiale medier og hvordan man skal lykkes der.

IMG_7576

Etter foredrag var det klart for aktiviteter! Vi kunne velge mellom rafting, gocart, powerturn boogie, bilrace, downhill biking og klatring, men jeg ville helt klart prøve ut rafting! Det skal du få litt mer om i et eget innlegg i kveld…

SAM_2883IMG_7593

Etter rafting (som tok mesteparten av ettermiddagen) måtte vi gjøre oss klare til bobler på hamsun suiten hvor vi også fikk fikset hår av jentene fra blush.no. Deretter var det fantastisk middag og FEST! men siden jeg tydeligvis brukte ALL tiden på å snappe, istedenfor å ta skikkelige bilder, så er det desverre ikke så mange fra kvelden. Men frykt ikke, snart kommer det film! Hohooooi!!! den gleder vi oss alle til å se!

IMG_7600sam_2944-2

Her fjonger jeg meg sammen med Cecilie i Sprekfisene, og flotte Christina Fraas som jobber som kreativ leder i UB. Hun driver også bloggen Blogazine.

Jeg har stoooorkost meg skikkelig i helga, og fått en god dose GØY! Det eneste jeg har å si noe på, er at det ble for kort tid med en helg. En uke, jatakk!

Det gledes allerede til neste UB treff, som faktisk skjer om ikke så alt for lenge.. wohow!

Følg meg på snapchat, hvor jeg tydeligvis deler mer bilder enn her på bloggen (legg til bedremeg)

Jeg er også på facebook og instagram, om du ønsker mer inspirasjon i hverdagen ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *