Jeg var ingen helt på skolen

Inneholder reklame//AFPT

Jeg var aldri god på skolen. Allerede i slutten av barneskolen begynte jeg å henge etter i de vanskeligste fagene. Matte var helt forferdelig. Jeg bare klarte det ikke. Det var gørr kjedelig!

Så kom ungdomskolen. Jeg elsket fag som sløyd, tekstil, heimkunnskap og musikk. Praktiske fag hvor jeg fikk brukt kreativiteten min. Teori ramlet jeg totalt ut av. Jeg klarte ikke henge med! Uansett hvor mye jeg leste til en prøve, fikk jeg midt på treet karakterer.

Jeg gikk ut av ungdomsskolen med et vitnemål som gjorde at jeg kom inn på tredjevalget når jeg søkte videregående skole.

På almennefag droppa jeg ut etter 1 1/2 år.

Som mange av dere vet er det flere grunner bak dette, og ikke bare at jeg var dårlig på skolen.

Skole har aldri vært min sterke greie, og jeg har aldri vært helten i klassen karaktermessig. Derfor var jeg både spent, skeptisk og litt redd for hvordan den første helgen på AFPT skulle gå.

Ville det bli det samme denne gangen? Blir jeg den «dumme» som bare sitter der, og ikke skjønner en dritt? Eller klarer jeg faktisk å henge med nå? Har det kanskje noe å si at jeg er voksen, og endelig har funnet ut hva jeg brenner for og hva jeg vil gjøre?!


Jeg kjenner det i hodet… og nakken min verker. 22 timer med skole på en kveld og to dager er ingen spøk for denne jenta. Men jeg elsket det!

Helgen var helt amazing! Jeg hadde aldri i min villeste fantasti trodd at jeg skulle være så engasjert og oppriktig interessert i en forelesning om anatomi/fysiologi.

2015-08-22 12.17.57

Jeg gir all ære til vår fantastiske foreleser Tore Taraldsen. Rocka Værdaling som virkelig satte en ny standar for læring!

Stoffet vi gikk igjennom første helgen var ikke det enkleste. Her snakker vi fremmedord i lange baner. Jeg følte meg til tider som en førsteklassing på første skoledag. Jeg kan ingenting, og må lære alt fra scratch!

Men selv om stoffet var vanskelig, var det null problem å følge med. Og som den flittige studenten jeg er, så holdt jeg fast ved plassen min på første rad, hele helgen 😛

De neste to ukene skal brukes til å lese, pugge og jobbe hardt for å nå første delmål i studiet.

Jeg er SÅ klar! 

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Få også med deg enda mer gøy på snapchat! Legg til bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *