Nå skjer det store ting!

Møtet jeg var på i dag, hadde jeg gledet meg til i nesten to uker. Dette var og er fortsatt stort! 

Klokka som du ser på bildet over her er min. Den er helt ny, og den har fire reimer i forskjellige farger 

Jeg har bare prøvd den på, men etter jeg har satt meg litt inn i hvordan den fungerer, skal jeg bruke den dag og natt nå fremover. Denne klokka måler nemlig ikke bare pulsen, men også all form for trening og aktivitet igjennom hele dagen!

Om du fortsatt lurer litt på det møtet jeg var på i dag. Så kan jeg fortelle deg at jeg har hatt et møte med POLAR!

polar

Hvor kult er ikke det?! Møtet gjalt et mulig ambassadør/samarbeid, som vi faktisk kom igang med allerede i dag! Her snakker vi effektivitet midt i sommerferien!

Nå skal jeg virkelig sette meg inn i bruken av pulsklokker/aktivitetsmålere, og vise hvordan disse kan fungere optimalt for deg!

Og med så mange forskjellige typer klokker, hvordan vet man hvilken man skal velge?

Det skal bli gøy å ta dere med på ferden videre med masse aktivitet, og vise dere hvor mye du faktisk kan få ut av forskjellige typer treningsøkter! Og hvor mye beveger jeg meg EGENTLIG iløpet av dagen? Kanskje jeg sitter for mye stille selv om jeg trener? Det blir skikkelig spennende å få dette svart på hvitt nå! wohow!!

Jeg kan allerede i kveld avsløre at Polar står for en del av premien i årets bursdags konkurranse som starter i morgen! Da fyller nemlig bloggen 2 ÅR!! HURRA!!

balloon_photography_melbourne-1

Jeg må ærlig innrømme at jeg er superstolt over hvor langt jeg har kommet nå! Jeg viste at det å flytte ned hit var et smart valg. Nå kan jeg enklere jobbe tettere med samarbeidspartnere ved å være tilgjengelig for møter og events.

Jeg har også fått bedre kontakt med de supre agentene i United bloggers, og gleder meg til en høst med masse besøk på kontoret der! Og ikke minst snaps før vi drar på møter! 😉 Her med fantastiske Christina ♥

IMG_6002

Håper du vil følge med videre, og se hvordan min hverdag med ny klokke på armen blir! Jeg tror det blir utrolig spennende! 🙂

Følg med på facebook, instagram og snapchat (bedremeg)

Ps. Håper du ikke blir skremt av ordet sponset øverst i innleggene. Nå er det nemlig veldig strenge regler på merking av innlegg, som gjør at vi bloggere må merke, merke og atter merke!!! Mer om dette i et senere innlegg! (som ikke er sponset).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *