Mine første proteinbarer! Oppskrift

Nå skal jeg endelig få delt denne oppskriften på disse hærlighetene! I går lagde jeg batch nr to, som faktisk ble enda bedre enn nr en?! Kan det ha noe med at jeg lagde dobbelt så mange? Kaaanskje…

Jeg spurte på instagram om noen av dere kunne tenke dere oppskrift, og det ble et rungende ja fra mange følgere! Så her kommer en aldri så liten how to:

Til 4 barer trenger du

  • 8 ss Fibersirup
  • 8 ss myseproteinpulver
  • 2 toppede ts kakao
  • 2 toppede ts sukrin melis
  • 1 sukrin melkesjokoladeplate
  • 1ts kokosolje
  • evnt granola til topping
IMG_4711

Start med å bland proteinpulver, sukrinmelis og kakao. Her er det viktig å blande alt godt sammen, så du ikke får klumper av melis i barene.

IMG_4715

Så har du sirupen i en ildfast bolle og varm ca 20 sekunder på full styrke i mikroen. Evnt kan du varme i en kjele på ovnen til sirupen bobler og får en tyntflytende konsistens.

Bland godt sammen til en fast deig. Opplever du at deigen blir for bløt, kan du ha i mer proteinpulver (mengden du trenger kommer nemlig helt ann på hvilket pulver du bruker).

Fukt hendene og form deigen til 4 barer. Legg de på bakepapir.

Sett i kjøleskapet til avkjøling en halvtimes tid

Smelt sukrin melkesjokolade i vannbad (svak varme, ellers klumper den seg) Sammen med en god ts kokosolje.

Ta ut barene og hell forsiktig over smeltet sjokolade.

Om ønskelig kan du strø en liten neve granola med tranebær over, sånn som jeg gjorde. Det anbefales! Granolaen er supergod å ha stående ellers også. Den kan brukes i yoghurt, med melk eller hvordan du ellers måtte ønske. Oppskrift på den finner du HER!

IMG_4723IMG_4735IMG_4737

Strø på og sett til avkjøling igjen.

Jeg lagde mine på kvelden, og lot de stå til dagen etterpå før jeg tok en smakebit…

IMG_4749

Neste gang skal jeg prøve med et annet proteinpulver, for å se om de kan bli litt mindre » fuktige» og lettere å oppbevare. Nå har jeg de på bakepapir i kjøleskapet.

Chocolite proteinpulveret er utrolig godt på smak og kan kjøpes på Iherb HER  (bruker du koden TLM528 kan du få opp til 10dollar rabatt på din første bestilling)

Har du prøvd deg på proteinbarer? Eller har du kanskje prøvd disse?? Sleng inn en kommentar med tips eller hva du syns om mine barer under her:)

Lik og del gjerne innlegget på facebook om det fristet med en bar akkurat nå.

Følg meg gjerne på

Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *