Se hva jeg fikk da!

I dag fikk jeg endelig hentet pakken fra Funksjonellmat som lå å ventet på meg. Makan til rask levering har jeg jaggu nesten ikke vært borti! Her snakker vi lynrask! Ja, jeg må skryte litt, men det er jo harde fakta. Den ble sendt onsdag ettermiddag, og var i butikken allerede dagen etter. Jeg er imponert!

Som noen av dere vet har jeg samarbeidet med funksjonellmat tidligere. Vi har nå tatt opp igjen tråden, og jeg skal prøve meg på litt mer kreativ baking fremover. Jeg er superfan av produktene deres, og gleder meg masse til å dele nye oppskrifter med dere fremover.

Denne gangen har jeg bestilt noen gamle favoritter + at jeg skal prøve ut ting jeg aldri før har smakt. Ostekaken gleder jeg meg veeeeldig til! Jeg ELSKER ostekake, og er spent på om denne uten sukker kan leve opp til forventningene. Ellers er jeg veldig spent på sirupen som man kan ha både på yoghurt og granola, eller i bakst og proteinbarer.

Disse er HELT fersk på markedet, og kom ut nå i Mai.

96981_Funksjonell_Mat_AS_FiberSirup_gold__450_g_1

FiberSirup Clear er en allsidig ingrediens i baking og matlaging. Den gir en god søtsmak, og kan for eksempel bidra til at kjeks og cookies får en sprø utside og myk kjerne. Fremfor alt er Fiber­Sirup Clear et vidundermiddel i hjemmelagde barer. Den gir
barene både søtning, perfekt konsistens og en god dose fiber. FiberSirup Clear er 60 % så søt som sukker.

97005_Funksjonell_Mat_AS_FiberSirup_clear__450_g_1

FiberSirup Gold er tilsatt en liten mengde stevia og malt­ekstrakt. Den har en gyllen farge og en fyldig søtsmak. Fiber­Sirup Gold er et sunnere alternativ til honning og sirup, og er ideell over pannekaker, yoghurt, grøt, bær, is og desserter. FiberSirup Gold er like søt som sukker/sirup.

Jeg og kjæresten ventet ikke lenge med å prøve ut sjokoladen med havsalt og mandler. Den første ble allerede spist opp i bilen hjem fra butikken. Og dommen er absolutt GODKJENT!

Har du noen favoritter hos funksjonellmat?

Og har du noen utfordringer til meg på bakefronten?

Ps. IKKE glem konkurransen hvor DU kan vinne en flott pakke med mange av de samme produktene som over her. KLIKK HER for å se hvordan du med et par klikk kan bli en heldig vinner!!

Følg meg gjerne på

facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *