Denne middagen kan jeg spise hver dag!

Det enkle er ofte det beste sies det. Og i noen tilfeller kan det stemme ganske bra.

Denne middagen tok meg ca 7 minutter å lage! Alikevel, har jeg gått å ventet på å lage den i lang tid…

I fjor sensommer-høst oppdaget jeg nemlig at Rema1000 hadde en fantastisk svin ytrefilet som jeg ble helt hekta på. Den var så mør og så utrolig god! Jeg kjøpte en god del pakker av dem, som både jeg og jenta mi elsket. Det smaker som sommer mener hun.

Men plutselig, til vår store fortvilelse sluttet de å selge dem… Jeg kikket i flere butikker, men fant dem ikke. FØR NÅ. Denne mandagen var jeg på rema for å handle til uka. og der lå den igjen vettu… Nordfjor sin ytrefilet av svin, skjært opp i fine stykker og pakket så fint inn. WOHOW! Jeg kjøpte selvfølgelig med meg en pakke.

En pakke rekker til 2 middager her i hus til både meg og jenta mi. Og i går ble det en skikkelig kjøtt og grønt fest!

middagmiddag3

I salaten hadde jeg isberg, agurk, paprika, mini plommetomater, sukkererter, eple og fetaost. Alt dette passet perfekt sammen med kjøttet. Det smaker ekstra godt om du presser limesaft over hele retten før du serverer. Mmmm…

Dette er på ingen måte reklame for nordfjord eller rema 1000, men rett og slett bare en anbefaling fra meg om du vil ha en god, sunn, frisk og sommerlig middag.

Hadde jeg måtte velge en middag å spise hver dag. Så tror jeg nok denne hadde stått høyt på lista over alternativ!

Lik innlegget om du også ble sulten nå

Følg meg gjerne på

Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *