Trenger JEG personlig trener?

Altså, Jeg. Som har trent i over 2 år. Jeg som får ræva ut av sofaen og på senteret minst 3 ganger i uka. Jeg som elsker en løpetur i regnet, og jeg som gjerne kan hoppe rundt i hagen og gjøre diverse styrkeøvelser. Trenger jeg en personlig trener?

Dette spørsmålet har jeg fått flere ganger. Du trenger da vel ikke bruke penger på det? Du trener jo helt fint på egenhånd!

Ja, jeg trener fint på egenhånd. Men jeg tror jeg snakker for flere når jeg sier at jeg trener MYE bedre sammen med en trener som pusher meg.

Da kan jeg nemlig love deg at jeg ikke siger sammen på romaskina på 1300 meter når jeg egentlig skulle ro 2000. Jeg kan vedde høyre arm på at jeg ikke gir opp på 70 hoppende utfall, når planen egentlig er å ta 100. Og jeg VET at når jeg er ferdig, så har jeg virkelig gitt ALT! Sånn som her…

pt time

I dag var en sånn type dag hvor jeg egentlig kunne trengt 5 redbull før jeg startet. Trøtt, slapp og lite motivasjon. Jeg kom faktisk 3 minutter for seint og på toppen av alt. Jey me! Men.. Her var det bare å få på seg sko og komme seg på mølla. For her skulle det løpes bakkeløp! Up we go!

Det fine med å være hos PT er at her MÅ man faktisk. Man kan ikke bare pingle ut og tenke neeeh, jeg er litt for trett og lite motivert for dette akkurat i dag, jeg slenger meg på sofaen istede. Du har booket en time, og du har med å møte opp til den timen og vise hva du er god for! For du er GOD! Du er så god at du aner det ikke selv en gang!

Jeg ante det ihvertfall ikke!

Etter mølla var det dags for roing. Jeg har et mission om å bli venn med gode gamle Mr.Rowmachine!  og SKAL nå, på hver eneste økt RO (!!!!) 1000 eller 2000meter. Jeg har bestemt meg for at dette skal skje annenhver gang. En gang 1000, en gang 2000… også skjønner du resten. Jeg liker ikke å ro, og vet du hvorfor? fordi jeg blir så saaaaabla sliten! Derfor pingler jeg ut når jeg trener alene.

photo15

Så takk Peter. Som nok en gang fikk meg til å ro hele 2000 (eller var det 20.000) meter i dag. Jeg trodde jeg skulle døøø etter 1200, men det viste seg at alt lå i hodet. Hvem dør etter 1200 m roing lissom?

NOT ME!! pow!

IMG_4279

Etterhvert blir nok jeg og Mr.Row venner, og vi kan se tilbake på gode gamle dager og le sammen… De dagene jeg holdt på å ramle av ved 1200 meter.

Jeg tror Peter kjente blikket brenne i nakken når han sa jeg skulle ta 25 hoppende utfall. HÆ?? du kødder nå? Jeg pleier jo bare å ta 20! -riktig! Derfor skal du ta 25 i dag sa han med et smil. Kom igjen! Og er du ekstra tøff, så tar du 26.

HAH! Jeg skal pokker meg vise han 26!

So I did! Og ikke bare en gang, men 3 ganger! Da måtte det vel være nok? Men neeeiiida.. En siste gang. kom igjen! 24 stk nå! Knis… bare 24?! LETT! Eeeeeeller ikke…

Men jeg klarte det! Og Akkurat DET kan jeg banne som en nordlenning på at jeg ikke hadde klart alene!

Så JAAA!!

Jeg trenger også personlig trener!

Bor du i Trondheim anbefaler jeg deg og ta en telefon til Peter på Access personlig trening. Jeg vet at han kan hjelpe deg!

Lik innlegget om du ble gira på trening!

Følg meg gjerne på

facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *