Jeg dreit meg ut på snap!

Okei, jeg legger meg langflat folkens! Til tider eier jeg ikke skam…

Vel… det er ikke sånn at det som skjer i Oslo, blir i Oslo. Iallefall ikke når man har snapchat. De fleste av dere fikk vel med dere store deler av lørdagen der tenker jeg. Og til dere… gratulerer, dere har herved blitt kjent med Hilde som 20 åring. Jeg sa vi skulle gå tilbake i tid. Og det gjorde vi sååå til gangs! Angsten ble desverre ikke mindre når jeg snakket med min kjære kusine søndag morgen.  Hun sa følgende:

Hilde! Jeg har en leveregel. When I drink, I don’t snap! Hahaha!!!

Så takk til deg kjære Anne Brith! Takk for at du fikk fylle-angsten min over i et helt annet nivå. Type skyhøyt! I love u longtime!

Det første jeg gjorde etterpå var å gå inn på snap for å sjekke historien min der. Ehh… Jeg skjønte greia. Herregud er det mulig?! Haugevis av bilder og videoer, den ene værre enn den andre. Jaja.. done is done, og det var lite vits å begynne å slette noe, siden alle hadde sett det meste uansett. Men, sånn er det, sånn er jeg! For ja… jeg er tydeligvis sånn… I fylla… på 90’s fest. Herregud det er bra jeg ikke drikker så ofte! Men jeg hadde uansett en helt fenomenal kveld!

Lørdagen startet med at jeg og kjæresten bestemte oss for å booke hotell for natten istedenfor å busse inn til byen. Så da dro vi ut til Oslo, sjekket inn på samme hotell som resten, dro ut å shoppet litt for så å innta en bedre sushimiddag på Yo sushi.

IMG_3145IMG_3152IMG_3141IMG_3144

Jeg eeeelsker sushi, så dette var virkelig spot on! Og mens vi var der måtte vi ha det litt barnslig gøy også. Jeg sier ikke hvem det er sitt nr… Og jeg sier ikke hva det siste tallet egentlig er. Men gøy, det var det! Og gjett hvem som vant gjettekonkurransen på hvor lang tid en runde rundt båndet tok da!! KREMT!!!

yosushi

Tipper noen syns vi var ekstremt barnslige der ja… Kniiiiiiis.

Etter middag, ble det dusj så et aldri så lite vors på hotellrommet til de andre. Her var det øl, bacardi, 90’s musikk og klargjøring av lightsticks! For ja, lightsticks skulle vi jo ha! Altså… vi snakker 2 unlimited og e-type fest!

Etter en taxitur, en heeeeeel del køståing, litt frustrasjon, øl og et dobesøk, var vi inne på golden circle. Selv om det var litt mye styr, så gikk det egentlig veldig greit. Velkommen til 90 tallet!

IMG_3193IMG_3185IMG_3158

Laser, lightsticks og jump for joy! Fantastisk god steming, og herregud så sliten jeg ble av å hoppe av glede i 4 timer… LORD!

https://www.youtube.com/watch?v=C4i8NO42cuM

Jeg hadde en fantastisk helg sammen med nydelige venner og besteste kjæresten! Tusen takk for at dere gjorde denne helgen så minnerik! Glad i dere! <3

Ja, jeg dreit meg totalt ut på snap… Men det må man tåle! Jeg håper dere skjønner at jeg ikke er sånn hver dag.. haha! Nå er jeg tilbake i Trondheim, og klar for hverdagen!

Så spørs det om DU tør å legge meg til på snap, om du ikke allerede har meg der. Søk opp bedremeg!

Jeg er også på facebook og på instagram som @bedremeg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *